Чи справді ефективний яєчний шампунь проти лупи? Трихолог здивувала відповіддю

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Щоб зробити своє волосся гарним та блискучим жінки здавна використовували різноманітні засоби. Відвари з кропиви і любистку, гірчиця, каштанове борошно, ополіскування оцтом та багато іншого.

Та чи завжди народні засоби є ефективними і  дійсно дадуть гарний результат? Наскільки можливо позбавити волосся лупи за допомогою яєчного шампуню, розповідає rbc , посилаючись на ексклюзивний коментар  трихолога Юлії Седлецької.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як діють народні засоби проти лупи

Якби народні засоби були такими дієвими то продукти для лікування волосся та шкіри голови взагалі не розроблялися, розповідає Юлія. "Завдяки новітнім технологіям ми можемо користуватися безпечними та комфортними засобами для лікування волосся та шкіри голови, які відповідають потребам сучасної людини: безпечність та ефективність за короткий час", - пояснює  трихолог.

Вона розповідає, що один компонент (наприклад, кропива - не може розв'язувати проблему) тому хіміки та біологи допомагають нам збирати багато активів в одному флаконі, щоб  отримати найкращий  результат.

Стан нашої шкіри може бути симптомом внутрішніх дисбалансів. Коли людина лікується  народними методами, а не звертається до спеціаліста, вона ризикує втратити час, і подолати проблему потім, буде набагато важче. До того ж людина без спеціальної освіти трихолога не поставить собі вірний діагноз і може погіршити становище.

Чи справді ефективний яєчний шампунь проти лупи? Трихолог здивувала відповіддю - фото №1

Чи дійсно шампунь з яєць позбавить від лупи

"Ні. Вже є доказові дослідження, що лупа - це не тільки лущення шкіри, а і підключення бактеріальної мікрофлори. Тому яєчний шампунь 100% не вирішить проблему", - зауважила Седлецька.

За словами Юлії найголовніший народний метод від лупи - це збалансоване харчування і виключення зі свого раціону солодкого, солодких напоїв та фастфуду!

Також допоможе вживання овочів, листя салату, рослинних жирів, пити воду в достатній кількості, здоровий сон та нервова система. Також своєчасна гігієна волосистої частини шкіри голови, мири раз на тиждень - недостатньо.

Загалом важко сказати, чому люди й досі вірять у дію народних методів, можливо спрацьовує: "якось само пройде", або "сусідка підказала". До мене дуже часто приходять клієнти, які вже багато чого спробували і не знайшли відповіді на свої проблеми, -

 - підсумувала Юлія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не намагайтеся самотужки розв'язувати проблему лупи, а краще зверніться до професійного трихолога. Адже ваше волосся заслуговує на хороший догляд і чудовий вигляд !

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Головне фото: Главред