Зручно та дуже просто! Зачіска на Новий рік 2024 для справжніх леді (ФОТО)

Догляд за волоссям
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже повним ходом йде підготовка до Нового року. Ми зберігаємо цікаві ідеї декору та вибираємо ефектний макіяж на свято . Але не варто забувати й про волосся. Про те, яку зачіску зробити на Новий рік 2024, читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Якщо ви шукаєте одночасно просту та дуже красиву зачіску, то зверніть увагу на хвіст! Це сучасний і шалено стильний варіант укладки, який відмінно підходить як і на кожен день, так і для свят.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри свою простоту, сучасні стилісти вигадують безліч оригінальних і креативних варіантів хвоста, які мають чудовий вигляд та створюють шалено стильний образ. Існує дуже багато способів прикрасити повсякденний хвіст: додати аксесуари, використовувати локони, заплести кіски, створити об'єм у коріння, а також застосовувати незвичайні блискучі засоби для волосся.

Таким чином, навіть на новорічній вечірці чи будь-якій іншій урочистості ця зачіска буде виглядати просто неймовірно. Дивіться та зберігайте собі найкращі ідеї цієї зачіски, які легко повторити вдома!

Зручно та дуже просто! Зачіска на Новий рік 2024 для справжніх леді (ФОТО) - фото №1
Зручно та дуже просто! Зачіска на Новий рік 2024 для справжніх леді (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали 6 гладких зачісок на Новий рік 2024, які підійдуть під будь-який образ. Ці укладки допоможуть вам виглядати дуже вишукано та елегантно!