Майстер показав, як у жодному разі не треба крутити локони на випрямляч (ВІДЕО)

Догляд за волоссям
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка крутить локони
Фото: krasavica

Як зробити локони рівномірно накрученими

Жінки у всі часи прагнуть зробити особливу зачіску. Мабуть, в кам'яні віки дівчата крутили волосся на дерев'яні палички. З тих часів приладдя для волосся значно еволюціювало , проте не усі вміють правильно його використовувати.

Тримаючи у руках випрямляч для волосся потрібно знати, як накрутити на нього ідеальні локони. Як правильно робити і як робити точно не варто, розповідає Зірковий стиліст "Пурпурове волосся" у себе на tiktok .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він радить ніколи не крутити волосся на випрямляч таким методом. 

Якщо ви просто заводите пасмо в утюжок і ось таким чином просто ведете вниз, то це дорога в нікуди, тому що в такому методі сильно підкручуються кінчики, а основна довжина залишається рівною,
підсумовує стиліст.

При такому способі пасмо сильно натягується і локон охолоджується у випрямленому стані, тому основна частина лишається рівною, а кінчики - сильно підкрученими.

Для рівномірно підкручених локонів по всій довжині скористайтеся наступним методом.

Потрібно завести утюжок пластинами вверх, закрити і зробити перший оберт. Прогріти кілька секунд, скинути випрямляч і зробити наступний оберт. Локон буде охолоджуватися в підкрученому стані. Так знімати до самих кінчиків. Локони будуть рівномірно накручені по всій довжині, від коренів до кінчиків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна підстригтися самостійно , якщо немає часу сходити до стиліста. Це цілком під силу зробити своїми руками.