Візажист розповіла секрет збільшення губ без уколів

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви мрієте про більші, або пухкіші губи, не обов'язково іти в салон краси для корекції. Можна зробити це за допомогою грамотного макіяжу. Раніше ми писали, як уникнути розшарування макіяжу , а тепер розкажемо, як власноруч візуально збільшити свої губи.

Візажист Аліна Самсонова поділилася доступними та легкими секретами по збільшенню губ, пише vogue.ua. Зі слів експерта, усе можна коректувати за допомогою макіяжу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку адекватно оцініть свої губи. Якщо вони від природи пухкі, то не потрібно їх робити ще більшими за допомогою макіяжу. Інакше ви будете виглядати вульгарно і неприродно.

Макіяж, який візуально збільшить губи, потрібно робити на підготовлену поверхню губ. Виділіть час до того, як ви будете фарбуватися. Нанесіть на губи живильний зволожуючий бальзам, олійку чи масло для губ. Тільки після цього макіяж буде виглядати якісно.

Один з можливих способів збільшення губ, який я застосовую в образах для червоної доріжки, передбачає використання олівця для брів або тінту,

— розповіла Самсонова.

Візажист розповіла секрет збільшення губ без уколів - фото №1
@alinasamssonova

Додала, що вони повинні бути трішки темнішими від природного пігменту для губ, і виключно холодного відтінку. Якщо це правило порушити, рот буде виглядати “злісно” або сумно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Контуром злегка збільшіть свої губи. Якщо це нижня губа, то за її природний край можна виходити лише в центрі. Кутики не чіпайте, або ж промальовуйте їх так, аби було ледве видно. Найкраще — це “витягнути” до країв колір з середини.

За природний контур нижньої губи можна виходити тільки в центрі, а кутики варто промальовувати зовсім легко за природним контуром або навіть не чіпати ці місця взагалі. Уже потім, під час розтушовування, ми "дотягнемо" колір зсередини.

Візажист розповіла секрет збільшення губ без уколів - фото №1
@alinasamssonova

Що ж стосується верхньої губи, то тут — навпаки. Починайте з кутиків. Так буде легше вивести правильну форму. Обводячи губу, за 1 — 1,5 см починаємо виходити за контур. А потім цей новий контур потрібно розтушувати, не порушуючи форму. Після цього найважливіший момент — розтушувати новий контур, зберігаючи форму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як реабілітувати туш. Експерт розповів, що робити, якщо ваша туш засохла. Не варто її одразу викидати.

Главное фото: Pinterest