Нарощені вії бувають різними: гайд, який допоможе розібратися у всіх нюансах

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нарощування вій - популярна б'юті-процедура, завдяки якій можна створити більш виразний погляд. Тепер існують різні ефекти нарощування вій, види та матеріали для виконання процедури. Загалом заплутатися тут легше, ніж розібратися. Тому редакція Хочу вирішила розповісти більше про види нарощування вій.

Нарощування вій: види, ефекти та інші нюанси

Нарощування вій — це простий спосіб швидко підкреслити виразність очей. Але коли справа доходить до вибору нарощених вій — ті самі очі можуть розбігатися через безліч видів, вигинів, довжини і товщини. Експерти secret spa докладно розповіли про різні види нарощування вій та пояснили деякі нюанси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Класичне індивідуальне нарощування вій

Нарощені вії бувають різними: гайд, який допоможе розібратися у всіх нюансах - фото №1
Фото — Pinterest

Найпопулярнішим видом нарощування вій є класичне індивідуальне нарощування вій, яке є найбільш природним. За допомогою цього нарощування окремі волоски прикріплюються до натуральних вій. Буквально на кожну натуральну вію наклеюється синтетична.

Це найпопулярніший тип нарощування вій, оскільки виглядає природно, а кількість нарощених волосків можна збільшувати або зменшувати в залежності від індивідуальних уподобань.

Гібридні вії

Нарощені вії бувають різними: гайд, який допоможе розібратися у всіх нюансах - фото №2
Фото — Pinterest

Гібридні вії поєднують у собі класичне нарощування вій з об'ємним нарощуванням. Простими словами – до одних натуральних вій додається одна окрема війка, а до інших – дещо у віяловій техніці.

Цей метод нарощування вій дуже залежить від професійності б'юті-майстра. Гібридні вії створюються з індивідуальним підходом, щоб підкреслити природну красу.

Об'ємне нарощування вій

Нарощені вії бувають різними: гайд, який допоможе розібратися у всіх нюансах - фото №3
Фото — Pinterest

Об'ємні вії надають погляду інтенсивності та ефектно підкреслюють його. А ще створюють темнішу лінію вій, яка дає ефект підводки без зусиль!

Замість того, щоб наклеювати одну синтетичну вію на кожну натуральну, використовується кілька окремих вій. Наноситься віяловий візерунок з використанням дійсно надлегких та надтонких вій, щоб створити чудові густі та м'які вії.

Корекція нарощених вій

Нарощені вії бувають різними: гайд, який допоможе розібратися у всіх нюансах - фото №4
Фото — Pinterest

Корекція або заповнююче нарощування вій — це техніка, в якій додатковими волосками заповнюють прогалини в нарощених вій - будь то класичні, гібридні або об'ємні вії. Більшість людей нарощують вії приблизно за два-три тижні після нарощування.

Види нарощених вій: завиток, товщина та довжина

Нарощені вії бувають різними: гайд, який допоможе розібратися у всіх нюансах - фото №5
Фото — Pinterest

Крім виду нарощування важливо також визначитися з вигином, товщиною і довжиною синтетичних вій, що використовуються.

Завиток вій залежить від дуги або вигину окремої вії. Він позначається на упаковці літерами. Наприклад, C - найпопулярніший обраний завиток, який надає вій трохи перебільшений, але природний вигин. D і DD — чіткіший завиток, що надає гламурного і яскравого вигляду.

А ось J завдяки своїй тонкості та витонченості – відмінний варіант для тих, хто хоче отримати природний вигляд. Завиток LC - гарний вибір для володарок прямих і довгих природних вій, які ростуть вниз.

Коли справа доходить до товщини нарощених вій, необхідно враховувати кінцевий вигляд, який вам потрібний. Для класичних вій зазвичай використовують нарощування товщиною 0,10, 0,12 та 0,15. Для об'ємних вій зазвичай використовують нарощування 0,03, 0,05 та 0,07. Важливо пам'ятати, що чим тонше вії, тим густіше і пишніше вийде результат.

Довжина також важлива. Найкраще вибирати вії, які трохи довші за натуральні. Хороше практичне правило — вибирати вії на 2-3 мм довше, тобто. для більшості людей це довжина 8-12 мм.

Нарощені вії: види матеріалів

Нарощені вії бувають різними: гайд, який допоможе розібратися у всіх нюансах - фото №6
Фото — Pinterest

Майстри з нарощування вій використовують у роботі норку, шовк та синтетику. Деякі студії також пропонують нарощування зі "штучної норки" - у такому разі вії будуть технічно синтетичними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жоден тип нарощування вій не тримається довше, ніж інший, але норкові та шовкові вії, як правило, мають більш природний вигляд, у той час, як синтетичні вії можуть бути товстішими і темнішими, що краще підходить для тих, хто хоче виглядати сміливіше.

Раніше ми писали про три простих кроки , які зроблять ваші вії густими і довгими. Звичайно, це не альтернатива нарощуванню, але хороша нагода спробувати щось нове.