Дорога туш не знадобиться: три простих кроки, які зроблять ваші вії густими та довгими

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Звісно, щоб досягти ідеального макіяжу з видимими віями, необхідно мати якісну туш. Але перед тим, як наносити туш, важливо підготувати до макіяжу вії.

На порталі ukr.media розповіли , як зробити вії довгими та густими без дорогої туші. Дізнайтеся, які три кроки назавжди змінять ваш макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Сироватка для вій

Щоб вії були довгими та густими, почати потрібно з догляду, а не з косметики. Важливо постійно доглядати за віями та використовувати спеціальні сироватки для зміцнення вій кілька разів на тиждень. Зазвичай ці засоби створені на основі олій.

2. Щипці для підкручування вій

На жаль, без спеціальних щипців не обійтися, якщо ви бажаєте отримати ефектні вії. Важливо пам'ятати, що щипці варто використовувати рідко, щоб не пошкодити вії. Крім того, підкручувати вії можна тільки перед нанесенням туші. В іншому випадку, ви ризикуєте відірвати вії, які залипнуть до щіточки.

3. Розчісуйте вії

Цей етап часто залишається непоміченим, але розчісування вій є дуже важливим кроком. Ви не лише розділяєте вії, роблячи їх більш пухнастими, але й підтримуєте поліпшений кровообіг, що сприяє їх росту. Сьогодні існують спеціальні щіточки для цієї мети. Вам потрібно лише виділити кілька хвилин декілька разів на день, щоб обережно розчісувати вії, особливо, коли на повіках немає макіяжу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо у вас засохла туш, то не поспішайте викидати її. Краще  додайте декілька капель  бюджетного засобу у флакон.