Раз, два і готово! Як легко зробити стрілки для навислих повік (ВІДЕО)

Макіяж
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Стрілки для навислих повік можуть стати викликом, якщо не знати, як їх правильно намалювати. Але з правильними лайфхаками можна створити макіяж, який "відкриє" погляд і не розмазуватиметься. Як? Дізнайтесь у нашому матеріалі.

Малюємо стрілки на навислих повіках: лайфхаки та поради

Деякі люди народжуються з навислими повіками, а в деяких із віком очі стають закритішими, оскільки шкіра навколо починає обвисати. Ці складки можуть створити проблеми при макіяжі. Наприклад, підводка може ховатися складками навколо очей, розмазуватись та переноситися на інші області очей. Але є способи намалювати стрілки на навислу повіку навіть із заплющеними очима!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Порада №1: Розслабте очі

Малюйте стрілки для навислої повіки не піднімаючи брів і не розтягуючи шкіру. Звичайно, при напрузі очей поверхня стане більш гладкою та зручною для роботи, але потім, коли повіки повернуться у природне положення, створена стрілка стане невидимою або зміщеною.

Порада №2: Тонкі лінії

Стрілки на навислих повіках повинні бути тонкими. Для досягнення найкращих результатів нанесіть підводку для очей тонкою лінією якомога ближче до лінії росту вій. Нанесення більшої кількості продукту також збільшує ризик його потрапляння на інші частини ока, тому слідкуйте за чистотою та акуратністю підведення!

Порада №3: Використовуйте стійкі продукти

Постійно розмазані стрілки на навислій повіці — проблема. Але вирішити її можна, використовуючи стійку підводку для очей, яке не розмазується.

Порада №4: Не бійтеся провести лінію

Дивіться прямо і не мені бійтеся провести й розтягнути підводку вздовж нижньої лінії вій, щоб створити котячий ефект. Використовуйте хвіст брови як шаблон, проводячи підводкою нагору та назовні, поки вона не поєднається з кінчиком брови.

Порада №5: Робіть стрілки на навислому столітті по черзі

Завершіть одне око, перш ніж переходити до наступного. Це допоможе досягти загальної симетрії образу і дасть приклад того, що потрібно повторити на другому оці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Порада №6: Не бійтеся помилитися

У разі нерівної лінії або іншої помилки завжди можна використовувати міцелярну воду та ватну паличку, щоб очистити цю область. Проведіть ватною паличкою по підводці для очей, щоб видалити плями й зробити лінії, які ви створили, чіткішими, щоб підводка для очей виглядала бездоганно.

Раніше ми розповідали, як вибрати помаду для губ . У цьому питанні потрібно враховувати склад, форму та "фініш" косметики.