Простіше простого: з цими beauty-порадами мішки під очима вас більше не турбуватимуть

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

До появи припухлості під очима призводить регулярне недосипання, перевтома, стреси, сон у незручному положенні чи тривале перенапруження очей перед сном. При нанесенні косметики мішки під очима можна вдало замаскувати.

Спеціальні косметичні креми та патчі швидко та ефективно знімають припухлість, освітлюють та підтягують шкіру навколо очей, масаж теж досить ефективно прибирає мішки. Але коли у вас обмаль часу, найефективніше замаскувати за допомогою макіяжу. Мері Філліпс у своєму відео в instagram демонструє, як це робиться за лічені секунди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Простіше простого: з цими beauty-порадами мішки під очима вас більше не турбуватимуть - фото №1
Фото: ezebra

Відома візажистка послугами якої користуються знаменитості зі світовим ім'ям, наприклад Гейлі Бібер, Кендалл Дженнер показує усім охочим новий спосіб маскування мішків під очима.

Як замаскувати припухлість під очима

Спосіб надзвичайно простий та не займає багато часу. З його допомогою можна візуально підтягнути риси обличчя, які обвисли. Мері Філліпс дала назву цьому фантастичному трюку для якого необхідний лише консилер - метод "3 точок".

Консилер необхідний, щоб надати обличчю молодшого вигляду, приховати ознаки втоми та зробити шкіру свіжою. Обирайте відтінок засобу трохи світліший за натуральний відтінок обличчя.

Метод "трьох точок"

Необхідно консилером нанести три точки біля крил носа, на зону під внутрішнім і зовнішнім кутиком ока. Тоді ретельно розтушувати нанесений засіб спонжем чи пальцями. Завжди починайте робити це від носа до зони під очима і до скроні вправо. Не потрібно наносити надто багато продукту, адже тоді консилер почне скочуватися у мімічні зморшки під очима.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як зробити стрілки для навислих повік. Таким способом вони довго триматимуться та не будуть розмазуватися.

Головне фото: dastyle