Щоб усе не зіпсувати в останній момент: що робити першим - зачіску чи макіяж?

Важливо знати
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Для хорошого настою і почуття задоволення необхідно відчувати себе досконалою. Створити свій стиль, гарну зачіску та відповідний макіяж та почуватися красивою кожного дня.

Збираючись на певну подію чи готуючись щоранку до виходу ми намагаємося не гаяти часу і робити все максимально швидко. Потрібно знати, що робити в першу чергу: створити зачіску чи нанести макіяж, щоб не зіпсувати образ, розповідає newsdaily.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Щоб усе не зіпсувати в останній момент: що робити першим - зачіску чи макіяж? - фото №1

У салоні майстри спочатку роблять зачіску, а тоді розпочинають нанесення макіяжу. Річ у тому, що при створенні зачісок майстри використовують пінки, лаки, блиски. Все це може потрапити на обличчя, тому майстер спочатку чаклує над зачіскою, а потім очищає шкіру і завершує ваш образ.

Тому, якщо у домашніх умовах ви плануєте робити зачіску з застосуванням лаку, спочатку формуєте зачіску, далі робите макіяж.

На весілля спочатку краще зробити зачіску, а потім макіяж. Коли робиться зачіска, то укладачі хоч і в невеликій кількості, але потрапляють на обличчя. Їх необхідно прибрати з обличчя перед тим, як робити макіяж.

Щоб усе не зіпсувати в останній момент: що робити першим - зачіску чи макіяж? - фото №2

Секрети майстрів для створення ідеального образу

  • Денний макіяж наноситься при денному світлі,  біля вікна. Так ви зможете бачити наскільки яскравий колір ви наносите;

  • овал особи можна і потрібно коригувати з допомогою кольору. Світлі відтінки роблять риси обличчя візуально ширше і більше, а темні відтінки – вужче й менше, це потрібно враховувати для дотримання пропорційності;

  • наносити макіяж потрібно акуратно, не поспішаючи, легкими плавними рухами. Якщо тон і пудра ляжуть "маскою" по лінії росту волосся і підборіддя, то при денному освітленні ці вади будуть помітними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Створення свого неповторного образу займає значний час. Проте, з досвідом і практикою ви будете робити це швидко і впевнено. Раніше ми писали, які варіанти макіяжу ненавидять чоловіки. Зверніть увагу на це, щоб не допустити помилок.