Ультрамодний кольоровий манікюр на весну 2024 зі стразами (ФОТО, ВІДЕО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Ніготь у стразах Сваровські, фото
Фото: instagram.com/krisstall_nails_/

Для вас — стильна добірка манікюру зі стразами, яка додасть вишуканості для кожної жінки

У моді цієї весни — довгі, розкішні нігті зі стразами Сваровські, намистинками та блискітками. Залишаються актуальними контрастні й блискучі варіанти. Раніше ми писали про манікюр із пателлю, а тепер покажемо, як можуть виглядати нігті різної форми, оздоблені кольоровими стразами.

Нейл-майстри показали трендові нігті, які будуть пасувати жінкам будь-якого віку. Обирайте довжину, яка вам комфортна, і форму, яка найбільше подобається. Наймодніші у цьому сезоні — квадрат, м’який квадрат, стилет і овал. Стильно виглядає кольоровий арочний френч із додаванням пателі, біля якого 1 чи 2 нігтики — однотонні, декоровані стразами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стрази можна викладати у різні форми: зробити імітацію комахи, квітки, корони або кольє. У моді — білі, блакитні, фіолетові та сірі кольори. Для любительок гламуру трендово виглядатимуть малинові та бордові нігті. Їх гарно робити у квіти із додаванням блискучих камінців.

Не виходить із моди градієнт і французький манікюр, який не має кольорового кінчика, але вирізняється тонкою лінією іншого кольору. У такому випадку додайте на нігтик стрази схожого відтінку, аби підкреслити вишукану лінію френча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як намалювати квіти на нігтях . Для вас — легкий і доступний майстер-клас, як зобразити підсніжники, тюльпани та інші весняні квіти за допомогою відбитків пензлика.