Квіти на нігтях: малюємо пелюстки відбитками пензля — майстер-клас (ФОТО, ВІДЕО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Підсніжники на нігтях, фото
Фото: instagram.com/arinails.lv/

Пропонуємо легкий і швидкий майстер-клас, як намалювати квітку на нігті

Весняний манікюр відрізняється ніжністю та вишуканістю. У моді — зображення рослин і птахів. Раніше ми писали про стильний манікюр із наклейками, а тепер покажемо, як намалювати квіти на нігтях пензликом для гель-лаків.

Нейл-майстер показала, як відбитками пензлика зобразити квіти на нігтях. Таку техніку може легко повторити навіть початківець, який не вміє малювати. Головне — акуратність і чистота.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку зробіть манікюр, покрийте ніготь необхідним кольором, градієнтом або блискітками. Далі закріпіть усе фінішем, просушіть та уберіть липкий шар. Тепер можна малювати квіти.

Схема малюнку фіолетових квітів на нігті, фото
Фото: marfa_nails_art
Схема малюнку фіолетових квітів на нігті, фото
Фото: Art Studio by Yulia Lipova

Наберіть з палітри необхідний колір та відбивайте пензлик мазками, просушуючи кожну пелюстку. Малювати можна фарбою без липкого шару або гель-лаками. Серединку квітки можна зробити об'ємною: стразами, блискітками або акриловою пудрою. Тонким пензликом зробіть контур квітки, аби додати об'єму.

У квітах можуть бути всі нігтики, або декілька біля однотонних. Відбитками пензлів різного розміру можна малювати тюльпани, підсніжники, крокуси, бузок і листочки різної форми. Не бійтеся експериментувати із колірною гамою. Квіти на нігтях пасують жінкам будь-якого віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Схема малюнку крокусів, фото
Фото: Diana E. Gilchrist
Схема малюнку цвітіння яблуні, фото
Фото: Co giao Juna_Team Nghi Thao
Квіти на нігтях, фото
Фото: Olga97Lebedeva
Жовто-сині квіти на нігтях, фото
Фото: Elena Andreeva
Ромашки на нігтях, фото
Фото: Mariana Design
Підсніжники на нігтях, фото
Фото: instagram.com/arinails.lv/

Нагадаємо, раніше ми писали про розкішні нігті на кожен день. До вашої уваги — стильні варіанти манікюру в стрази, які будуть додавати шарму жінкам різного віку.