Манікюр на мільйон! Ідеальні нюдові відтінки, які роблять руки просто розкішними (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: https://staleks.ua/

Манікюр у природних відтінках - справжній хіт весни

Цієї весни мода на манікюр спрямована на натуральність. Природні натуральні відтінки лаку, красива форма та професіоналізм майстра зроблять ваші руки просто бездоганними, адже при зустрічі саме на руки у першу чергу спрямовується увага. Якщо ви не прихильниця nail-дизайну та яскравих кольорів, кращим вибором може стати техніка японського манікюру.

Манікюр 2024 року вражає різномаїттям кольорів, дизайнів та додаткових елементів. Прихильницям натуральності варто придивитися до ніжних, пастельних відтінків. Хочу! показує найкращі варіанти манікюру весни у білому, блідо-рожевому, бежевому та світло-коричневому кольорах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Красивий, майже непомітний nude створює доглянутий, неперевершений та стильний вигляд. Його можна обирати на роботу, навчання, вечірки та заходи, які вимагають дотримання протоколу.

Для початку потрібно підібрати гарну форму: овальну, довгасту чи квадратну, саме ту, яка пасує пальцям.

Повністю або частково прозорий манікюр має гарний вигляд на нігтиках будь-якої довжини та форми Працюючи в техніці negative space, майстри залишають незабарвлену ямку нігтя. Також можна створити геометричні композиції з покритими прозорим лаком, щоб додати вишуканості та стилю.

Можна зробити матове покриття та додати родзинку вишуканими наклейками, паєтками чи стразами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про безпечний спосіб, що зняти гель-лак у домашніх умовах. Це вбереже ваші нігтики від пошкоджень.