Аромат, який перевершив Lost Cherry від Tom Ford: ідеальний "вишневий" парфум для тих, хто цінує нотки затишку

Парфумерія
789
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото hudabeauty
Фото: hudabeauty

Приголомшливий парфум з нотками вишні

Придбати собі новий розкішний парфум, це чудова можливість себе потішити. Кохання з першої ноти, неперевершеність і глибина аромату, чуттєвість у кожному пшику, все це стосується парфуму KAYALI Lovefest Burning Cherry 48.

Цей шалений аромат варто спробувати хоча б раз. Просто одягти його на себе, як найрозкішніший одяг з дорогих, легких тканин. Він пробуджує почуття, збуджує бажання, створює нові мрії. Це саме та, необхідна родзинка, яка додасть холодному морозному дню пікантності, розповідає в instagram beautyclub.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відчувши один раз неможливо забути і перестати його хотіти знову і знову. Аромати з нотами вишні ніколи не виходять з моди. Новий аромат від KAYALI, у вишнево-червоному флаконі, притягує привабливістю деревних прянощів із підбадьорливою помітною фруктовою ноткою. Натхненний свободою, дарує радість життя і приносить енергію і бажання творити. LOVEFEST - Burning Cherry зацікавлює  різким, п'янким  контрастом чорної вишні та солодких ягід з ароматними пачулі, пряними деревними нотами та ветивером. Просто ідеальний вибір для вечірнього побачення.

На початку аромат складається з нот вишні, малини та бергамоту. Бергамот у такій композиції додає аромату ноту чистоти. У серці аромату глибина праліне, геліотроп, дамаська троянда, жасмин самбак. У базі аромату пало санто, боби тонка, гваяк, Ambrettolide, перуанський бальзам, ветивер, пачулі.

Багато хто з поціновувачів порівнює аромат з топовим Lost Cherry Tom Ford, адже в них є спільна вишнева складова. Але Lovefest більш затишний, більш вершковий і значно  сексуальніший. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Довго тримається на шкірі та має чудовий шлейф. Має всі шанси стати вашим найулюбленішим ароматом і "заграє" на вашій шкірі новими фарбами. Раніше ми писали, як вибрати парфуми, які пасуватимуть саме вам. На які нюанси звернути увагу і обрати найкращий час дня для купівлі аромату.