Особливі аромати для весни: ці парфуми зведуть з розуму кожного чоловіка

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото флакон Armani My Way Nectar
Фото: ulta.com/

Звабливі весняні аромати, які не залишать байдужими

Аромат може підкреслити індивідуальність і залишити неповторний слід у серці чоловіка. Можна забути обличчя чи одяг, але аромат лишається у пам'яті довгий час.

Важливо підібрати свій власний аромат, який зробить вас унікальною та неповторною. Хочу! пропонує варіанти двох чудових парфумів, які підійдуть кожній жінці і здатні звести з розуму чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Armani My Way Nectar

На фото флакон парфумів Armani My Way Nectar
Фото: ulta.com

У цій вдосконаленій фруктовій композиції прекрасне все. Джорджо Армані вміє вражати спокійною, але приголомшливою екстравагантною елегантністю. Ці парфуми можна використовувати у будь-яку пору року, але найкраще вони розкриваються навесні, разом з ароматом перших весняних квітів. Пікантна свіжість бергамоту та олія гіркого апельсина, груша та ревінь і неперевершена гра квітів.  Ніжний жасмин, та медова тубероза, чудово підкреслюються разом з вологим фіалковим листям. 

 Бергамот, олію гіркого апельсина та неролі роблять запах легким та свіжим. Тонка ваніль на білому мускусі ніжно відчувається на одязі, граючи з квітами апельсинового дерева. Аромат створює стійкий шлейф, який навіть ввечері нагадуватиме про прохолодний весняний ранок.

DKNY Be Tempted Be Tempted

На фото парфуми DKNY Be Tempted
Фото: notino.ua

Певні спокуси просто вимагають піддатися їм та поринути у глибину повністю. Саме такою  є парфумована вода DKNY Be Tempted. Надзвичайно звабливий, притягує, як заборонений плід, та не залишить байдужим жодну людину. 

Початкові ноти червоних ягід, смородини і яблук доповнюються лимонними нотками та особливою лакрицею. У самому серці аромату прихований букет із троянд, фіалок та апельсинового цвіту. А на посмак залишаються акорди м'якої ванілі, екзотичної мирри та пачулі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про неперевершений аромат KAYALI Lovefest Burning Cherry 48. Ніжна вишня для тих, хто цінує затишок та привабливість.