Найкращі парфуми квітня 2024: дозвольте собі новий аромат

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка трримає парфуми, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Порадуйте себе новими ароматами на весну, які будуть доповнювати ваш імідж

Весна — це привід змінити свій аромат. Жінки переходять на легкі парфуми із нотами цитруса та квітів. Раніше ми писали про найсмачніші парфуми з ароматом ванілі, а тепер розкажемо, чим варто побалувати себе у квітні.

До вашої уваги — добірка весняних парфумів, які бездоганно підійдуть на квітень 2024 року. Середина весни — це період, коли ще немає сильного тепла, але вже хочеться змінити свій образ і скинути важкі куртки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для квітня пасують аромати із нотами ірису, бузку, троянди, мускусу, гіацинта, мімози, нарциса, півонії та конвалії. Такі парфуми доречно використовувати і на кожен день, і на романтичний вечір.

Salvatore Ferragamo “Incanto Shine”

Ця туалетна вода бездоганно підходить для щоденного користування весною. Її аромат буде доречним і для дівчат, і для жінок. Перша нота — ананас, бергамот, маракуйя, друга нота — персик, фрезія, рожева півонія. Третя нота — бурштин, кедр, мускус.

Парфуми Salvatore Ferragamo, фото
Фото: notino.ua

Lanvin “Modern Princess”

Парфуми пасують вільним, незалежним жінкам, які асоціюють себе із принцесою. Перша нота — червона смородина, червоне яблуко. Друга нота — фрезія, жасмин, третя нота — мускус, ванільна орхідея, біле дерево.

Парфуми Lanvin, фото
Фото: notino.ua

Paris Hilton “Hilton Siren”

Розкішний весняний аромат від Періс Хілтон пасує модницям будь-якого віку. Перша нота — червоний жасмин, мандарин, персик, абрикос. Друга нота — жимолость, орхідея, лотос, третя нота — ваніль, мускус, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфуми Paris Hilton, фото
Фото: notino.ua

Раніше ми писали про найкращі одеколони. Для вас — добірка чоловічих ароматів , яка може надихнути на хороший подарунком з нагоди свята чи просто так.