Які сонцезахисні окуляри обрати, щоб виглядати стильно? Надихаємось вишуканим іміджем принцеси Діани (ФОТО)

Ікони стилю
540
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Принцеса Діана в молодості, фото
Getty Images

Принцеса Діана безперечно вміла носити окуляри та знала, як сильно вони можуть змінити образ

Принцеса Діана залишила нам чималу спадщину у вигляді модних образів , які увійшли в історію, та секретів бездоганного стилю, який стає натхненням для багатьох модниць. Ми частенько говорили про одяг леді Ді, однак з аксесуарами вона товаришувала нічим не гірше. Тож якщо шукаєте модні оправи, які завжди будуть в тренді, варто взяти з неї приклад.

Вибір окулярів багато говорить про їх власника. Хтось носить одну й ту ж саму оправу роками, хтось постійно експериментує (і не завжди вдало), а комусь вдається за допомогою модних оправ виглядати в мільйон разів крутіше та вишуканіше. Так-так, ми маємо на увазі принцесу Діану — королеву не лише людських сердець, а й елегантного невимушеного стилю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діана була справжньою богинею оправ. Можливо, ви не звертали уваги, але більша частина образів принцеси була прикрашена модними оправами. 

У 1980-х роках в моду увійшли великі оправи, а принцеса Діана, яка не цуралася тенденцій, насолоджувалася цими квадратними моделями. Не ігнорувала леді Ді класичні Ray Bans або круглі оправи, які в поєднанні з її елегантним стилем та об'ємною білявою зачіскою ці модерністські окуляри виглядали неймовірно розкішно.

Принцеса Діана в модних окулярах, фото
Getty Images
Принцеса Діана в горах, фото
Getty Images
Принцеса Діана влітку, фото
Getty Images
Принцеса Діана в окулярах, фото
Getty Images
Принцеса Діана на лижах, фото
Getty Images
Принцеса Діана, архівні фото
Getty Images
Принцеса Діана молода, фото
Getty Images
Принцеса Діана в молодості, фото
Getty Images
Принцеса Діана, фото
Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що не так давно ми писали про найвідвертіше вбрання, в якому будь-коли з'являлась принцеса Кетрін. Подейкують, що саме завдяки цій прозорій сукні на Кейт і звернув увагу принц Вільям.