Повний несмак! Найгірші вбрання зірок за всю історію премії “Оскар” (ФОТО)

Ікони стилю
737
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Флоренс П’ю на Оскарі, фото
Getty Images

Пригадуємо найгучніші модні промахи зірок на культовій кінопремії

Нині неймовірно популярна церемонія вручення премії “Оскар” не завжди була такою популярною. Колись вона була звичайним банкетом без червоних доріжок та сотень фотокамер. Час йшов, все мінялось і сьогодні “Оскар” чекають не тільки, аби дізнатися, хто отримав заповітну нагороду, а й для того, щоб помилуватися найкрасивішими вбраннями знаменитостей .

Так-так, за весь час існування премія перетворилась на світський бал, де зірки навипередки демонструють дорогі вбрання і намагаються привернути до себе увагу публіки. Тільки не всім це вдається зробити вдало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри те, що свої вбрання для червоної доріжки зірки підбирають заздалегідь, модних промахів не вдається уникнути. З року в рік історія “Оскару” поповнюється невдалими вбраннями зірок. Про них в цьому матеріалі ми й поговоримо.

Вупі Голдберг

У 1993 році Вупі Голдберг стала відомою як друга афроамериканка в історії "Оскара", яка отримала цю нагороду. Проте вбрання зірка кіно вибрала настільки невдале, що воно увійшло в історію. На червоній доріжці Голдберг позувала у фіолетовій сукні з вишивкою та неоново-зеленою підкладкою, яка “різала” усім присутнім очі.

Вупі Голдберг на Оскарі, фото
Getty Images

Кейт Гадсон 

Ймовірно, Кейт Гадсон надто багато працювала над фільмами й тому не доклала особливих зусиль до вибору вбрання, адже на червоній доріжці “Оскару” у 2001 році вона з'явилась в дуже невдалій сукні. Модні критики називали цей образ “кошмарним” та “модним провалом”. Актрисі не личив ані колір, ані фасон.

Кейт Гадсон на Оскарі, фото
Getty Images

Дженніфер Коннеллі 

Акторка Дженніфер Коннеллі може похвалитися своїм оригінальним смаком та ролями в цікавих проєктах, але її вибір сукні на церемонію "Оскар" 2002 року не виправдав очікувань. Ця тьмяна, невиразна, сукня постійно сповзала з грудей, а Дженніфер ще й обмотала шию шарфом, через що почала виглядати так, ніби хворіє.

Дженніфер Коннеллі на Оскарі, фото
Getty Images

Ума Турман

Навіть така ікона стилю, як Ума Турман, іноді робить помилки. На 76-й церемонії вручення “Оскара” актриса сильно осоромилась з вибором сукні. Пізніше сама Ума говорила, що це вбрання було дуже дивним та абсолютно невдалим.

Ума Турман на Оскарі, фото
Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шарліз Терон

Інша ікона стилю, Шарліз Терон, також стала жертвою модного промаху на 82-й церемонії "Оскара" у 2010 році. Її сукня від Dior, прикрашена бутонами троянд на ліфі, виявилася надто підступною. Декольте виглядало ну дуже дивно, а колір вбрання псував красиву зовнішність актриси.

Шарліз Терон на Оскарі, фото
Getty Images

Флоренс П’ю

У 2023 році Флоренс П’ю позувала на червоній доріжці “Оскара” в доволі дивному вбранні. Сукня явно не личила актрисі та додавала їй кілька зайвих кілограмів.

Флоренс П’ю на премії Оскар 2023, фото
Getty Images

Біллі Айліш

У 2022 році Біллі Айліш вирішила привернути до себе увагу на “Оскарі” за допомогою об'ємного вбрання. Ця сукня з рюшами “вбила” фігуру співачки, а чорний колір виглядав так, ніби вона прийшла на поминки.

Біллі Айліш на Оскарі у 2022 році, фото
Getty Images

Демі Мур

У 1989 році Демі Мур шокувала публіку абсолютно невдалим вбранням на премії “Оскар”. Актриса одягнула дивакуватий комбінезон, тканина та орнаменти якого більше нагадували обшивку старого дивану.

Демі Мур на Оскарі, фото
Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачите, “Оскар” — це дійство доволі цікаве. Раніше ми ділились неочікуваними фактами про статуетку , яку на цій премії мріють отримати усі актори.