Джолі в сережках за 3 мільйони доларів та Еністон в діамантовому кольє: милуємось найдорожчими прикрасами зірок на "Оскарі" (ФОТО)

Ікони стилю
898
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото
Getty Images

Пригадуємо, якими сережками, кольє та каблучками вражали знаменитості за всю історію премії "Оскар"

Ми обожнюємо “Оскар” не тільки через перемоги улюблених зірок та режисерів, а й через розкішні вбрання знаменитостей на червоному хіднику. До цієї події відомі особистості готуються з особливим трепетом, підбираючи розкішні вбрання та не менш шикарні прикраси, про які ми й поговоримо у цьому матеріалі.

Істинні модники знають, що ніколи не варто недооцінювати силу аксесуарів, адже вони можуть додати образу особливого шарму. Знають про це й всесвітньо відомі зірки, які з року в рік не припиняють дивувати нас своїми діамантами, сапфірами, рубінами та смарагдами. В цьому матеріалі ми пропонуємо вам помилуватися найрозкішнішими прикрасами зірок за всю історію премії “Оскар”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі, фото
Getty Images

У 2009 році всі погляди на червоному хіднику були прикуті до Анджеліни Джолі, адже вона вирішила одягнути розкішні сережки Lorraine Schwartz зі смарагдами. Ця прикраса має 115 каратів та оцінюється в 3 мільйони доларів.

Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон, фото
Getty Images

У 2006 році Дженніфер Еністон вразила публіку неймовірним кольє від Bulgari. Цей образ актриси досі вважають культовим.

Селін Діон

Селін Діон, фото
Getty Images

Прихильники фільму “Титанік” точно пам'ятають розкішне намисто “Серце океану”, яке створили лондонські ювеліри Asprey & Garrard. Саме в цьому неймовірному кольє на “Оскарі” у 1998 році з'явилась співачка Селін Діон.

Елізабет Тейлор

Елізабет Тейлор, фото
Getty Images

Легендарна акторка Елізабет Тейлор обожнювала розкішні прикраси. Не дивно, що на червоний хідник “Оскару” вона прийшла в неймовірній прикрасі від Taylor-Burton у 68 каратів.

Рене Зеллвеґер

Рене Зеллвеґер, фото
Getty Images

Актриса вирішила доповнити свою білосніжну сукню від Armani масивною каблучкою з діамантами та сапфірами. Цей перстень мав просто фантастичний вигляд на руці Рене Зеллвеґер.

Леді Гага

Леді Гага, фото
Getty Images

У 2019 Леді Гага стала зіркою “Оскар” через своє кольє Tiffany, яке прикрашав жовтий діамант. Прикраса вартістю 30 мільйонів доларів має доволі цікаву історію. Знайшли цей рідкісний камінь у Південній Африці у 1877 році. За весь час цю унікальну прикрасу носили тільки три жінки — Мері Вайтхаус, Одрі Гепберн та Леді Гага.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мадонна

Мадонна в образі Мерилін Монро, фото
Getty Images

У 1991 році “Оскар” запам'ятався публіці завдяки появі Мадонни в образі Мерилін Монро. Співачка зробила неймовірно схожу зачіску, одягнула розкішне вбрання та намисто з діамантами, вартість якого складає 20 мільйонів доларів.

Сальма Гаєк

Сальма Гаєк, фото
Getty Images

У 1997 році Сальма Гаєк не на жарт здивувала публіку. На червоний хідник “Оскару” актриса одягла діадему від Cartier. Актриса говорила, що її хотіли відмовити від цього, однак її вихід став культовим й після цього ще багато зірок почали носити діадеми.

Тімоті Шаламе

Тімоті Шаламе, фото
Getty Images

Здивовані побачити в цій добірці Тімоті? У 2020 році актор сяяв на червоному хіднику премії в костюмі з брошкою від Cartier, яка була створена з золота та рубінів.

Шарліз Терон

Шарліз Терон, фото
Getty Images

У 2019 році Шарліз Терон неочікувано змінила імідж, однак не тільки цим вона прикувала до себе увагу публіки. Актриса з'явилась на премії в розкішному діамантовому комплекті від Bvlgari, який складався з браслета та кольє.

Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт на Оскарі, фото
Getty Images

У 2000 році Кейт Бланшетт справила справжній фурор на “Оскарі”. Актриса похизувалась незвичайною прикрасою, що складалась з браслета та підвіски, яка звабливо тягнулась по спині. Цей вибір — справа рук бренду Cynthia Bach.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про найкращі образи зірок за всю історію премії “Оскар”. Дізнайтеся, чиї вбрання стали культовими.