Крісті Пономар пояснила, чому світові бренди продовжують співпрацювати з російськими моделями (ВІДЕО)

Новини моди
868
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Крісті Пономар
Фото: instagram.com/kristyponomar

Українська модель не спілкується на показах з представницями країни-терористки

Раніше ми писали, що британський Vogue зашкварився, помістивши на обкладинку росіянку Ірину Шейк в одязі від українського бренду. Чому всесвітньо відомі видання та доми моди продовжують співпрацювати з вихідцями з РФ - пояснила українська модель Крісті Пономар.

Українська модель Крісті Пономар співпрацює з багатьма люксовими брендами, такими як Saint Laurent, Prada, Givenchy, Valentino. На жаль, на показах їй нерідко доводиться зустрічати й російських моделей. Чому їх і досі не бойкотують у світі моди - дівчина розповіла в інтерв’ю для YouTube-каналу українського журналіста Олексія Суханова.

Крісті Пономар дала інтерв’ю Олексію Суханову
Крісті Пономар та Олексій Суханов

Як зазначила Пономар, російських моделей для показів наймають не бренди, а агенції. Саме вони знаходять дівчат, привозять їх за кордон та відправляють на кастинги до брендів.

Щодо брендів, то ті не завжди перевіряють походження моделей.

Проблема в тому, що агентства досі беруть дівчат з Росії. Підписують з ними контракти, роблять їм візи, привозять за кордон і потім відправляють на кастинги до брендів. На кастингу можуть спитати, звідки ти, але ніхто не спитає твоє громадянство й не попросить паспорт,
- зазначає українська модель.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоправда, це не стосується Ірини Шейк, яку відомі дизайнери запрошують на свої покази особисто. І це при тому, що вона жодного разу не засудила Росію за дії щодо України й ніколи не забуває додати, що вона “from Russia”.

Майже ніхто не відмовився від співпраці з російськими моделями. Вони як робили покази, так і роблять. Одна з найуспішніших моделей усіх сезонів - це Ірина Шейк, яка в кожному інтерв’ю не забуває сказати, що вона from Russia. Хоча вона вже 25 років живе в Америці. Але вона не забуває сказати, що насправді вона “руська”,
- додає Пономар.

Коментуючи ситуацію з Шейк, дівчина додає, що її запрошують вже не через агентство, а як зірку рівня супермоделей Наомі Кемпбелл та Кейт Мосс.

Вона здобула свою популярність у 90-х, вона 25 років жила в Голлівуді, тусить з усіма дизайнерами. Вони до неї ставляться, як до подружки. Її не сприймають як людину, яка для них щось погане робить. Вона найчастіше бере участь у показах своїх друзів,
- коментує Крісті.

Щодо самої української моделі, то вона на роботі за кордоном регулярно пересікається з колегами з Росії. Але від спілкування з ними принципово відмовляється.

Ніхто від цього не застрахований. Я ж не обираю моделей. Які є, з такими і працюєш. Ми не спілкуємося. Я принципова в цьому питанні. Є дівчата, які намагаються якось поспілкуватися. Але мені не цікаво. Я не знаю, про що я буду з ними говорити,
- каже модель.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що затята прихильниця українських брендів Келлі Разерфорд вразила образом від GUNIA Project. Яке вбрання приміряла зірка - показуємо у цій статті .