Важлива річ чи просто ознака бренду: петелька на взутті - її роль і призначення

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Напевно ви давно помічали, що на багатьох моделях взуття ззаду є невелика петелька і призначення її невідоме.  Петельку можна помітити в багатьох виробників і більшість сприймають її як декоративний елемент певної моделі або марки .

Насправді  це не просто елемент декору, а петелька має багато функцій  і корисне пристосування. У чому її полягає її користь і як вона використовується у щоденному використанні, розповідає life .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Важлива річ чи просто ознака бренду: петелька на взутті - її роль і призначення - фото №1
  • Основне призначення петельок - вони полегшують процес знімання і вдягання взуття. Потягніть петельку і звільніть ногу без зусиль — так само легко і взути кросівки, потягнувши петлю вгору.

  • Головна перевага петельок проявляється під час дощової погоди, коли вам потрібно винести взуття на вулицю. Ви тримаєте за петельки не забруднюючи руки. На зимовому взутті петельки також набувають поширення.

  •  Інша цікава функція петельок - полегшують прання взуття в машинці. Через петельки пропускаєте шнурки і зв’язуєте пару разом, так можна уникнути забруднення взуття під час прання.

  • Петельки незамінні, щоб  правильно просушити взуття після дощу або прання. Закріпіть шнурок, який проходить через петельки, на мотузці або використовуйте спеціальну сушарку для взуття, це допомагає не втратити форму та зберегти якість взуття.

  • Ще петельки захищають штани від вологи і бруду під час походів по болотистих місцях або мокрій траві. Просто заправте штани в петельки на заднику взуття, це збереже їх сухими й чистими навіть у погану погоду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, петельки на взутті — це не просто прикраса, а важлива і незамінна річ, яка допомагає і робить певні функції зручнішими і простішими. Вони  - справжні стильні помічники для збереження взуття у гарному стані, також петельки полегшують догляд за взуттям.