Тренд, який впишеться у будь-який образ: чому цієї весни вам потрібна пов'язка на голову (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо ви уважно слідкуєте за модою, то вже знаєте, що цьогоріч всі модниці будуть носити червоні панчохи . Однак ще один цікавий та досить простий тренд буде на піку популярності весною 2024 року — пов'язки на голову.

Зимою ми всі починаємо носити та навіть любити головні убори. Нерідко вибір модниць падає і на пов'язку для волосся. Однак цього року цей аксесуар ми будемо носити не тільки в холодну пору року, а й весною!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модні головні убори не тільки виконують практичну функцію, а й допомагають зробити образ цікавішим. Вони мають чудовий вигляд як з довгим прямим волоссям, так і з кучерявим чи зачісаним у хвостик.

Тренд, який впишеться у будь-який образ: чому цієї весни вам потрібна пов'язка на голову (ФОТО) - фото №1
Тренд, який впишеться у будь-який образ: чому цієї весни вам потрібна пов'язка на голову (ФОТО) - фото №2

Раніше проста тканинна головна пов'язка асоціювалася виключно зі спортом. Дівчата використовували її, щоб волосся не заважало під час бігу чи тренувань. Тепер головну пов'язку можна поєднувати з будь-якими образами, носити її зі штанними костюмами, пальтами, тренчами чи навіть сукнями.

Найбільш популярними є головні пов'язки чорного та білого кольору, адже вони універсальні та їх можна без особливих проблем стилізувати з іншими речами. Однак потрібно слідкувати за тим, що у вашому образі має бути хоч один елемент гардероба, який взаємодіє з цим аксесуаром. Наприклад, якщо ви обираєте білу футболку, то доповнюйте її білою пов'язкою.

Тренд, який впишеться у будь-який образ: чому цієї весни вам потрібна пов'язка на голову (ФОТО) - фото №5
Тренд, який впишеться у будь-який образ: чому цієї весни вам потрібна пов'язка на голову (ФОТО) - фото №6

У випадку, якщо чорний колір переважає в вашому образі, обирайте головні пов'язки темного кольору. Сонцезахисні окуляри теж додають особливий "wow-ефект" вашому вбранню з головними уборами, тож не ігноруйте їх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про сірий денім . Дізнайтеся, чому у 2024-му він обов’язково повинен бути в вашому гардеробі.