Ось як виглядає наймодніша сорочка на весну 2024: вам точно потрібна така сама! (ФОТО)

Модні тренди
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дівчина у сорочці, фото
Фото: freepik.com

Трендові жіночі сорочки цього сезону спокушають своєю ідеальністю

Красива сорочка — той елемент гардероба, який повинен бути у шафі кожної сучасної дівчини! А вся річ у тім, що з правильно підібраною трендовою сорочкою ви легко створите купу як ділових, так і романтичних та повсякденних образів. А ми підкажемо, як виглядає наймодніша сорочка цього сезону!

Частіше всього, не маючи бажання купувати багато різних сорочок, дівчата обирають базовий варіант — однотонну білу сорочку. Та, на щастя, цієї весни у неї знайшовся потужний конкурент! І це, як повідомляє prostoway , сорочка у смужку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Модна смугаста сорочка на весну 2024: яку обрати?

Вибрати ви, звісно, можете будь-який варіант, який вам найбільше до вподоби. Проте все-таки найуніверсальнішою лишається модель прямого крою, яку можна як одягнути окремо, так і з чимось заміксувати.

Також зверніть увагу на моделі з акцентними манжетами та коміром. А от інших масивних деталей краще уникати, щоб не перевантажувати свій образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найкрутіший вигляд, до речі, мають жіночі сорочки з тонкою смужкою. А щодо кольору, то ідеальним варіантом цієї весни буде сорочка базового або ж пастельного відтінку (блакитна, світло-рожева чи м’ятна).

А ось кілька підказок, як можна стилізувати смугасту сорочку 👇

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше про модні тенденції на весну 2024 розповідав Андре Тан. Іменитий дизайнер закликав не боятися проявити себе та назвав головні тренди, які будемо зустрічати практично на кожному кроці у цьому сезоні.