Фіолетовий в моді! Весняні тенденції одягу у вишуканих відтінках (ФОТО)

Модні тренди
514
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка у фіолетовій сукні
Фото: moddam

Не бійтеся носити фіолетовий колір, цієї весни він знову у моді

На модних подіумах останніх колекцій було представлено багато цікавих образів у вишуканих кольорах. Насичені відтінки лавандового і бузкового можна було зустріти у сукнях різної довжини від міні до максі, елегантних аксесуарах, костюмах та шортах.

Донедавна фіолетові кольори рідко зустрічалися в одязі, проте останні колекції змінили усе. З наближенням тепла у весняних колекціях стали переважати відтінки фіолетового, червоного та зеленого, які нагадують про цвітіння квітів, розквіт природи та різномаїття фарб, розповідає refinery29.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вишукана сукня в’язана гачком від Coach, Kate Spade New York з блискітками по усьому одязі і 3.1 Phillip Lim через шифонові сліпи. Все пронизано весняною свіжістю, насиченістю кольорів та елегантною ніжністю.

На фото модель у фіолетовій в’язаній сукні
Фото: COUCH
На фото жінка у спідниці лавандового відтінку
Фото: stories

Можна обрати спідницю у насиченому фіолетовому кольорі та доповнити кофтинкою чи блузою чорного кольору. Або вкорочені штати з абстрактним малюнком у приглушено-бузкових відтінках. Також гарно дивляться піджаки, жакети та безрукавки у фіолетових відтінках.

На фото жінки у фіолетовому одязі
Фото: mugmoda

Не варто оминати аксесуари у бузкових та лавандових відтінках. Сумки, рюкзаки, клатчі доповнять ваш образ і стануть справжньою елегантною родзинкою.

На фото жінка у фіолетовому светрі та з лавандовим рюкзаком
Фото: opXstyle
На фото лляна фіолетова сумка
Фото: madebymle
На фото одяг у фіолетових кольорах
Фото: moddam
На фото жінка у фіолетовому костюмі
Фото: portkazan

Кому пасує фіолетовий колір

Найкраще такий колір пасує смаглявим і темноволосим, блідих дівчат він робить ще блідішими, а їхній образ - невиразнішим. Засмаглі блондинки теж можуть сміливо використовувати як темно-, так і світло-фіолетовий, ну, а дівчата, які тільки планують засмагати, можуть використовувати цей колір в різноманітних аксесуарах.

На фото жінки у фіолетовому одязі
Фото: moddam
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які принти можна буде зустріти весною на кожному кроці. Кожна жінка зможе віднайти щось особливе на свій смак.