Гріємо руки на морозі рибальським методом: крутий лайфхак, який виручить взимку

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Під час тривалої прогулянки на морозі,  довгого очікування чи прибирання снігу біля будинку , руки можуть сильно замерзнути. Можна потерти їх одна об одну чи намагатися зігріти їх у кишенях.

Якщо визнаєте, що вам ще довгенько потрібно перебувати на вулиці, то можна спробувати один перевірений лайфхак. Саме його використовують рибалки взимку, розповідає jak.koshachek.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гріємо руки на морозі рибальським методом: крутий лайфхак, який виручить взимку - фото №1

Любителі зимової риболовлі змушені протягом довгого часу сидіти нерухомо, біля ополонки, і тримаючи вудку у руках, очікуючи на рибу. Тому руки замерзають в першу чергу.

Потрібно зняти рукавички і покласти грітися їх за пазуху. Руки опустити у крижану воду на 15-20 с. Далі руки потрібно обсушити і одягнути рукавички. Тепло у руках буде зберігатися протягом 30 хв.Для цього способу можна опустити руки у сніговий намет, а не у воду.

Руки зігріваються внаслідок того, що знаходяться у екстремально холодному середовищі. Це викликає невеликий стрес для організму і спрацьовує моментальна реакція. Кров приливає до рук і вони зігріваються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тримайте руки у теплі, турбуйтеся про здоров'я і намагайтеся не знаходитися довгий час на морозі без необхідності. Пам'ятайте, важливо правильно одягатися і захищати руки за допомогою рукавиць чи муфти.