Для чого класти пакетик чаю в зимове взуття? Лайфхак, який допоможе вирішити одну надокучливу проблему

Лайфхаки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Багато людей стикаються з проблемою неприємного запаху взуття, особливо в холодний період року, коли ноги потіють. Проте існують прості та дуже ефективні методи для подолання цієї проблеми.

Наприклад, можна покласти в взуття пакетик чаю на кілька годин. Так-так, цей спосіб допоможе усунути неприємний запах. Також можна використовувати каву, яку слід насипати всередину черевиків, а вранці прибрати залишки продукту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Існують і інші ефективні методи, якими поділилися на порталі pixelinform.com. Ви також можете використовувати соду, яку варто написати на 5-6 годин, а потім протирати внутрішню частину ганчіркою.

Допомагає позбутися неприємного запаху також газетний папір. Якщо заповнити взуття зім'ятими газетами, то вони можуть вбрати залишки вологи та поганий аромат.

Ну і ще один, скажімо, новорічний лайфхак — шкірка цитрусових. Використання шкірки мандаринів чи апельсинів не тільки забере сморід, а й додасть свіжого аромату вашому взуттю. До речі, цей метод особливо підходить для замшевих виробів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розкрили секрет виведення бруду з білого взуття. Дізнайтеся, чим можна настільки відбілити взуття, що воно буде як нове!