Це вас точно не зігріє! Способи, які не допоможуть зігрітися взимку

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Під час довгої прогулянки на вулиці , під час морозу, люди шукають способи зігріти себе якнайшвидше. Проте не всі вони можуть бути корисними для нашого організму.

Щоб почуватися у холодну пору комфортно, потрібно ретельно підбирати одяг і взуття. Редакція Хочу! розповість про способи, які точно не варто використовувати для зігрівання, адже вони мають лише короткостроковий ефект і зовсім швидко ви замерзнете ще сильніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Це вас точно не зігріє! Способи, які не допоможуть зігрітися взимку - фото №1
  1. Не варто намагатися зігрітися пробіжкою чи інтенсивними фізичними вправами. Тіло розігріється і пропотіє, а тоді ви промерзнете ще сильніше.

  2. Якщо ви одягнули тісний одяг, то організм замерзне дуже швидко. Краще дотримуватися принципу багатошаровості. Взуття підібране не за розміром призводить до дискомфорту і замерзання.

  3. Коли ви плануєте довго перебувати на вулиці, то ніколи при замерзанні не розтирайтеся снігом. Таке тепло оманливе і зовсім не допомагає.

  4. Після повернення додому не поспішайте одразу у гарячий душ. Потрібно дочекатися, поки тіло набуде комфортної температури, а тоді митися не дуже гарячою водою.

  5. У випадку, якщо ви полюбляєте закривати обличчя хусткою чи шарфом, від дихання речі заледеніють і можливий ризик непомітно обморозити обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Намагайтеся одягатися згідно з прогнозом погоди і носіть з собою термос з теплим напоєм. Раніше ми писали про те, як зігрітися на вулиці і як утеплити взуття , щоб ноги не замерзали.