Подвійна економія: як заощадити гроші на купівлі губок для посуду. Лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ціни зростають з шаленою швидкістю, тому дбайливі господині шукають способи економити не лише на комунальних послугах, а й у звичайних побутових речах.

Відомо, що губку для посуду потрібно міняти досить часто, адже у ній, з часом, починають розмножуватися бактерії, тому використовувати її довше строку не рекомендується. Цікавим способом збільшити кількість губок вдвічі, поділиться glavred .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Подвійна економія: як заощадити гроші на купівлі губок для посуду. Лайфхак - фото №1

При наступній купівлі губок для посуду просто розріжте кожну губку на дві половини. Так у вас з'явиться подвійна кількість засобів для миття.

Це також зручніше, адже велика губка не завжди може допомогти у митті, якщо у посудині вузький отвір. Коли губка вже довго використовується, то перед тим, як її викинути спробуйте відмити брудні місця у шафці для сміття чи на підлозі. Нову губку для таких цілей використовувати шкода, адже потім її зразу доведеться викинути.

Хороший спосіб для миття посуду, щоб заощадити мийний засіб. Наливайте розчин не на губку безпосередньо, а наберіть у невеличку емність води та капніть кілька крапель засобу. Туди вмочуйте губку, так вона буде достатньо пінитися і не потрібно щоразу наливати на губку засіб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ваша губка сильно забруднилася , очистить її за допомогою кухонного інгредієнта. Як це зробити надзвичайно швидко, ми розповідали раніше.