Не втратять форму та не пошкодяться: цікавий спосіб прання кросівок з чудовим ефектом

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Після прогулянки у несприятливу погоду взуття потребує обов'язкового прання. Як прати кросівки з використанням пральної машини, щоб не заподіяти шкоди та не призвести до спотворення зовнішнього вигляду? Існує кілька інструкцій для безпечного прання.

Дуже цікавий спосіб, який можна використати для прання кросівок у пральній машині передбачає правильну фіксацію взуття. Безліч людей скористалися ним і позитивно відгукуються про результат, розповідає  Лайфхакер.UA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для застосування такого методу не потрібно діставати шнурки з кросівок. Для початку потрібно гарно почистити щіткою взуття від пилу і зайвого бруду. Далі слід розмістити пару так, як показано на малюнку, витягнувши шнурівки назовні та закрити дверцята пралки. Потім додати мийний засіб та обрати режим "делікатне прання" або" спортивне взуття".

Не втратять форму та не пошкодяться: цікавий спосіб прання кросівок з чудовим ефектом - фото №1
Фото: скриншот відео Лайфхакер

Таким чином кросівки будуть добре зафіксовані та не пошкодяться у процесі прання. Цей спосіб підходить до будь-яких моделей кросівок, проте шкіряні краще прати ручним пранням.

Не втратять форму та не пошкодяться: цікавий спосіб прання кросівок з чудовим ефектом - фото №2
Фото: скриншот відео Лайфхакер

З таким способом кросівки добре перуться від плям і забруднень та добре виполіскуються. Після закінчення циклу прання дістаньте взуття та залиште висихати природним способом у підвішеному стані чи на рівній поверхні.

Не втратять форму та не пошкодяться: цікавий спосіб прання кросівок з чудовим ефектом - фото №3
Фото: скриншот відео Лайфхакер
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уникайте помилок при пранні кросівок у пральній машині, якщо використовуєте інший спосіб. Це допоможе уникнути наслідків та відклеєної підошви.

Головне фото: lifehack