Скупий платить двічі: на чому у господарстві не можна економити

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення Скруджа
Фото: god-noviy

Побутові речі на яких не варто заощаджувати

Іноді люди у гонитві за знижками та дешевими цінами втрачають розум і забувають, що не завжди дешевий товар може бути належної якості, тому заощаджувати треба розумно. Купити взуття, яке не витримає і сезону чи рушник, який зовсім не вбирає воду - це не економія, а надвитрати, адже доведеться купувати знову і знову.

Тому, щоб завжди бути у виграші, треба знати, на яких речах не можна економити від слова, зовсім. Яке господарське приладдя має бути якісне і надійне, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Посуд, каструлі, сковорідки. Дешеве приладдя стане справжнім випробовуванням нервів на міцність. Готувати на сковороді, яка пригорає чи тарілки, які тріскають під час миття, це до економії справи не має. Якщо нестримне бажання заощадити, то так і з пластикового посуду можна їсти.

Освіжувачі та ароматизатори для будинку . Парфумерія для дому має бути найвищої якості. При розвіюванні дешеві освіжувачі починають неприємно пахнути і швидко закінчуються. Також вони можуть містити у складі неякісні компоненти, які шкідливі для здоров'я.

Мийні засоби для посуду та прання. Окрім неякісного прання та миття вони виготовлені з неякісних компонентів. Низький ефект і швидко закінчуються, тому заощаджувати на них не варто.

Пакети для сміття. Тоненькі дешеві пакети можуть порватися у ваших руках. До того ж вони не витримають багато сміття і доведеться частіше змінювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які речі обов’язково треба придбати на розпродажі. Саме це дозволить суттєво заощадити ваші кошти.