Що не можна робити, поки гості в будинку: правила етикету

Лайфхаки
874
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото гості за столом
Фото: 1plus1.ua

Важливі речі, які не можна робити при гостях

Кажуть, незвані гості гірше за татарина, але перед приходом люди намагаються ретельно і швидко прибрати будинок і підготувати пригощання для відвідувачів. Але не усі знають, які речі не можна робити перед гостями у вашому будинку.

Господині не люблять готувати їжу на очах у гостей, а візитери помічають безліч речей, які їм не до вподоби. Що саме не варто робити, коли у вашому домі гості, розповідає bestlifeonline.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Закінчити прибирання

Ніхто не хоче відчувати себе не у своїй тарілці, наприклад, коли господиня домиває підлогу, а гості вже в домі. Все має бути готове до приходу. Не варто перед людьми виносити сміття, іди у душ чи мити унітаз. Це лише зіпсує настрій і вам, і відвідувачам.

Не всі теми підходять для розмов

Намагайтеся говорити про нейтральні речі: погоду, інтереси, хобі, книги, спорт, фільми чи подорожі. Але уникайте у розмові говорити про здоров'я, політику, гроші чи релігію, щоб не спровокувати суперечки і непорозуміння.

Тримайте якомога далі домашніх тварин

Не дозвольте вашому улюбленцю зіпсувати вечірку. Гості можуть вважати, що присутність тварин робить умови антисанітарними або, в гіршому випадку, небезпечними. Доречно буде  заздалегідь дізнатися, чи не мають гості алергії на тварин.

Не прибирайте, поки гості не підуть

Гості мають запам'ятати вашу посмішку, а не гору посуду у мийці, який ви перемиваєте. Тому робіть усі справи і прибирайте зі столу після того, як люди покинуть будинок. Інакше може бути враження, що їх випроваджують.

Зберігайте спокій та не сперечайтеся з чоловіком при гостях

Якщо вам не подобається поведінка чоловіка, дочекайтеся, поки гості підуть. Відкладіть сварку до закінчення події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали , які речі потрібно прибирати обов'язково перед приходом гостей. Адже є місця, про які легко забути.