Захистіть будинок від навали павуків: ефективна суміш, яку легко зробити самостійно

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото павук у павутині
Фото: presa

Позбутися павуків допоможе простий розчин

Багато людей дуже бояться появи павуків у своєму будинку. Лише одна думка про цих маленьких волохатих створінь може викликати паніку. Але існує ефективний спосіб , який допоможе захистити оселю від таких непроханих гостей.

Кожної весни павуки активізуються та починають плести павутину у всіх кутках кімнати. Щоб не довелося постійно прибирати та викидати їх на вулицю, просто скористайтеся одним дієвим способом, рекомендує houseandgarden.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В оселі одночасно може перебувати понад 1,5 тис. павуків. Щоб відвадити павуків від будинку, для початку проведіть генеральне прибирання. Вологою ганчіркою та пилососом пройдіться по всіх можливих місцях, де вони можуть плести павутину. Далі потрібно приготувати розчин.

Що потрібно для розчину

  • Вода;

  • пульверизатор;

  • ефірна олія м'яти.

    Відомо, що павуки просто ненавидять запах м'яти, тому коли відчують його, то не проникатимуть у будинок. До того ж осам також не подобається запах м'яти тому, це чудова можливість розв'язати дві проблеми відразу.

Щоб запобігти проникненню павуків усередину, розпиліть навколо вікон та дверей розведену суміш води та олії м'яти, не залишайте пропущених місць та наносите ззовні та всередині. Такий спосіб дозволить забути про павуків на довгий період часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як за допомогою звичайної спеції можна зробити так, щоби комарі вас більше не кусали . Це дешевий та безпечний спосіб, який підходить для дітей та дорослих.