Замінить дорогі засоби для прибирання! Бюджетний лайфхак з продуктів, які точно є в вас вдома

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Дбайливі господині намагаються завжди підтримувати чистоту у будинку . Для ефективного прибирання необов'язково використовувати багато дорогих хімічних засобів, особливо, якщо серед родини є алергіки. Можна застосувати підручні засоби.

З інгредієнтів, які є вдома, виходить чудовий засіб, який з легкістю видаляє навіть застарілі плями та жир. Як його зробити і для чого використовувати, у своєму відео на tiktok   розповіла блогерка eileenadriana1983.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Замінить дорогі засоби для прибирання! Бюджетний лайфхак з продуктів, які точно є в вас вдома - фото №1
Фото: tiktok

Для цього чудового способу нам знадобиться:

  • Зубна паста(можна брати найдешевшу чи прострочену);

  • мийний засіб;

  • вода;

  • сода;

  • ємність.

У невеликій мисці змішуємо 150 мл мийного засобу для посуду та 1 ч.л зубної пасти. Добре розмішуємо до появи густої піни. Далі додаємо 150 мл води та 1 ч.л соди, щоб посилити властивості. Знову ретельно перемішуємо та переливаємо, для зручності у пляшку з дозатором. Такий засіб добре прибирає застарілий жир, плями на одязі, не лишає подряпин та полірує до блиску.

Для чого використовувати:

  1. Добре відмиває брудні жирні харчові контейнери. Налийте трохи засобу у контейнер, покладіть серветку, закрийте та добре потрусіть. Промийте чистою водою.

  2. Каструлі. Нанесіть на наліт розчин та потріть губкою для посуду. Також чудово відмиває жир з посуду і наліт від чаю та кави.

  3. Духовка. На скло духовки нанесіть розчин та залиште на 10 хвилин. Пригорілий жир та краплі пом'якшаться і легко приберуться ганчіркою.

@halloweeneye_99 Вот что будет, если смешать моющее средство с зубной пастой Результат вас удивит! #чистящеесредство #лайфхаки #советы #хитрости #уборка #советыдлядома ♬ original sound - eileenadriana1983

Також чудово прибирає бруд на пластиковому підвіконні, скляний посуд відмиває до блиску, очищає срібні прикраси, підходить до миття холодильника, мікрохвильовки, видаляє вапняний наліт у ванній та змішувачах та ідеально очищує білу підошву взуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як зробити решітки на плиті ідеально чистими. Допоможе простий домашній засіб.

Головне фото: redpost