Як швидко висушити посуд у посудомийці? За допомогою махрового рушника

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото рушник на посудомийці
Фото: Mai Zimmy / YouTube

Посуд у посудомийній машині дуже довго висихає

Посудомийна машинка є справжньою рятівницею для господинь, особливо, якщо велика сім’я. Адже у ній можна мити не лише посуд, а й багато корисних у побуті речей.

Посудомийна техніка заощаджує час, воду, електроенергію та сили. А ще нерви лишаються у спокої, адже мало кому приємно кілька годин мити та витирати насухо десятки одиниць кухонного посуду. Але після миття у техніці речі довго сохнуть і лишаються вологими. Цікавим способом швидко висушити тарілки, поділився brightside.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ви напевно неодноразово помічали, що після користування посудомийною машиною посуд сяє від чистоти, проте лишається мокрим довгий час. Тому доводиться чекати повного висихання, витирати його або ж ставити вологим.

Зазвичай рекомендується залишати дверцята машинки прочиненими, щоб посуд висох, але це не завжди зручно та комфортно. Тому найкраще зробити так: відкрити двері, повісити на них махровий сухий рушник, а потім знову закрити. Рушник швидко вбере зайву вологу, і посуд стане практично повністю сухим та при перенесенні вода не капатиме на підлогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що не весь посуд дозволяється мити у посудомийній машині. Деякі речі можуть зіпсуватися, або ж зламати техніку.