Рандомні варіанти наймодніших диванів 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
881
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жовтий диван, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Дизайнери показали дивани, які будуть модними у 2024 році

Ніяких дерев'яних бильців, твердої спинки та коричневих кольорів. Дивани, які мають такі характеристики, уже не в моді. Раніше ми писали, які відтінки додають розкоші для інтер'єру, а тепер розкажемо, які дивани — наймодніші в 2024 році.

Пропонуємо вам добірку найкрутіших диванів. Вони стильні, зручні та повністю м'які. Їхній розмір та форма можуть бути різними, головне — ніякого дерева та інших твердих деталей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще однією важливою вимогою до трендових диванів є його колір. Темні відтінки, включаючи коричневий — старомодні. Найкращі варіанти — фіолетовий, жовтий, рожевий, оливковий, персиковий та білий.

Оливковий диван, фото
Фото: Pinterest
Синій диван, фото
Фото: Pinterest
Пастельно-рожевий диван, фото
Фото: homedit.com

Що стосується текстилю, то на перше місце виходять дивани, обтягнуті цупкою тканиною. Замша, еко-шкіра уже не в моді. Чим простіша та приємніша до тіла тканина, тим краще. І не варто покривати диван “захисною” тканиною типу покривала. Це асоціюється із радянщиною.

Рожевий диван, фото
Фото: bocadolobo.com
Зелений диван, фото
Фото: Obsessed4interiors

У тренді також дивани із принтом. Вони можуть бути різних відтінків одного тону, а можуть мати контрастні кольори. Стильно виглядають зображення квітів, листків, птахів та абстракція. Нестандартно вписуються в інтер'єр дивани із принтом акварельних малюнків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Диван у квітковий принт, фото
Фото: sofah.co.uk
Диван у квітковий принт рожевих кольорів, фото
Фото: Jamie Meares
Диван із принтом кольорових квітів, фото
Фото: m.lightinthebox.com

Раніше ми писали про модний дизайн горщиків для вазонів у техніці декупаж. До вашої уваги — майстер-клас, як їх легко декорувати своїми руками.