Градієнт в інтер'єрі: надзвичайні стіни для ваших кімнат (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
2 844
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Стіна градієнтом, фото
Фото: newmor.com

Дизайнери показали, як може виглядати градієнт на стінах

Дизайн кімнати, де стіни пофарбовані градієнтом, має чимало плюсів як для маленького, так і для великого приміщення. Раніше ми писали, як можуть виглядати кольорові меблі , а тепер покажемо стіни двох відтінків.

Якщо темний, насичений колір починає світлішати, і остаточно переходить у білий, це — градієнт. Обирайте улюблені тони для вашої кімнати. Білий, який завершує палітру на стіні, зробить доречним будь-який відтінок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Градієнт стіни, фото
Фото: Pinterest
Персиковий градієнт стіни, фото
Фото: cdn.shopify.com
Блакитний і персиковий градієнт, фото
Фото: simons.ca

Такий дизайн має чимало переваг. У першу чергу він підходить для кімнат будь-якого розміру. Якщо приміщення маленьке, зробіть основний колір внизу, і він буде переходити вверх у білу стелю. Великі кімнати — навпаки. Зверху колір, а знизу — білим. Такий дизайн додасть розкоші та вишуканості.

Градієнт у спальні, фото
Фото: casadevalentina.com.br
Градієнт блакитного кольору, фото
Фото: elledecor.com

Градієнт на стінах може бути і боком. Наприклад, біля вхідної двері — контраст у 2 сторони, який вибілюється і остаточно зникає біля вікон. Але цей варіант візуально витягне кімнату і може зробити її вужчою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зі стінами, які пофарбовані градієнтом, не потрібно вішати багато декору. До градієнту пасує нестандартне освітлення та вазони, які будуть стояти на підлозі.

Градієнт у кухні, фото
Фото: victoriakrupko
Стильний градієнт на стіні, фото
Фото: leblogdecodemlc.com

Раніше ми писали про меблеві тренди 2024 року. Дизайнери розповіли, які деталі будуть у тренді і подарують затишок для кімнати.