Модний декор під тарілки: робимо нестандартні підставки своїми руками (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

В'язані підставки під тарілки
Фото: Leeh

Зробіть ексклюзивні підставки під тарілки своїми руками, аби здивувати гостей розкішним сервіруванням

Сервірування столу — одна з улюблених справ господинь перед зустріччю гостей. Любительки затишку та краси стараються накрити стіл якомога гарніше. Часто стиль сервірування відповідає тематиці свята чи сезону. Для вас — ідеї, як своїми руками зробити модні підставки під тарілки.

Пропонуємо для вас варіанти гарних декоративних підставок під тарілки та страви. Їх легко зробити своїми руками, і вони не вартують багато грошей. Головне — охайність і терпіння під час роботи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Декоративні підставки можна робити з різних матеріалів. Наприклад, текстиль, який вам подобається легко наклеїти на цупкий картон із поштових коробок. Дві сторони, з яких він видніється, обережно приклейте одна до одної. Так вийде гарна і не дорога підставка під тарілку. Якщо у вас кольорові тарілки, робіть однотонні підставки, аби вони контрастували із посудом. Стильно виглядають нестандартні підставки із фетру. Своєю м'якістю вони додають затишок.

Як зробити підставку з картону, фото
Фото: Pinterest
Підставка під тарілку у вигляді листка, фото
Фото: Pinterest
Нестандартні підставки під тарілки, фото
Фото: nordicnest.com
Шаблони для підставки під тарілки, фото
Фото: theyellowbirdhouse.com

Гарно виглядають також підставки із пресованої трави. Обережно виріжте кружечки та розмістіть їх під тарілку. Такий декор може бути будь-якого кольору. Ніжна павутинка стильно виглядатиме на однотонній контрастній скатертині.

Як зробити підставку під тарілки з декоративної трави, фото
Фото: BirdsParty.com
Підставка у стилі травки, фото
Фото: Pinterest

Не менш модні в'язані підставки під тарілки. Чим тонкіше мереживо, тим розкішніше виглядатиме сервірування столу. Обирайте будь-які форми. Це може бути коло, геометрична сніжинка або декоративна мандала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
В’язані підставки під тарілки
Фото: Zehra Aremin
Рожеві підставки під посуд, фото
Фото: Keila Giacometti
Нестандартні підставки під посуд, фото
Фото: Pinterest
Кругла підставка під тарілку, фото
Фото: elo7.com.br
Підставка під тарілки у горошок, фото
Фото: Luciane

Раніше ми писали про модні дитячі кімнати. Дизайнери показали затишні та стильні ідеї, які не будуть дратувати дитину і підійдуть для будь-якої статі.