Щоб отримати королівський урожай помідорів: що посадити поруч з томатами

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як ростуть помідори
24 канал / Важливо врахувати тонкощі сусідства

Просто посадіть поряд цю рослину

Щоб отримати багатий урожай помідорів, недостатньо просто посадити якісний сорт та забезпечити йому належний догляд. Ми розповідали, які помідори краще садити - високорослі чи низькорослі. Тепер ділимось ще одним важливим секретом вирощування цієї рослини.

Він полягає в тому, щоб вирощувати томати та базилік поруч один з одним. Детально розповідаємо про це разом із порталом “На ПЕНСІЇ” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Томати та базилік: секрети успішного сусідства

Основна причина: базилік відлякує поширених шкідників помідора. Його аромат неприємний для комах та слимаків, які можуть завдати шкоди томатам. Крім того, базилік ще й покращує смак томатів. Деякі дачники стверджують, що він також сприяє збільшенню врожайності та аромату.

Таким чином, посадка томатів та базиліка поруч один з одним має чимало переваг. Окрім захисту від шкідників та хвороб, базилік покращує смак та аромат томатів та збільшує їх врожайність. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви хочете отримати максимальний урожай від своїх томатів, рекомендуємо вам посадити поруч з ними базилік. Також ми розповідали, як розумні дачники можуть використати кротів на городі.