Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Уперше 2023 року Покрову Пресвятої Богородиці відзначали 1 жовтня, адже українці перейшли на новоюліанський календар, і частина церковних свят змінила свою дату. Але є й ті, хто святкує це велике свято "по-старому" - 14 жовтня! Саме для вас - щирі привітання та найкрасивіші картинки з нагоди свята.

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові та добробуту! Нехай серце буде спокійне, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською - фото №1
Pinterest

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця

Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською - фото №2
Pinterest

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб у ваших душах завжди була віра, справедливість і любов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською - фото №3
Pinterest

Бажаю сховатися від усіх негараздів під Покровом Пресвятої Богородиці, бажаю кожен день життя зустрічати з відмінним здоров'ям, хорошим настроєм, міцною вірою і щасливою надією. Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та бажаю любові, миру, гармонії душі, розуміння близьких і веління серця бути славною людиною!

Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською - фото №4
Pinterest

Бажаю сховатися від усіх негараздів під Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай кожен день життя буде з відмінним здоров'ям, хорошим настроєм, міцною вірою і щасливою надією!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською - фото №5
Pinterest

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Бажаю кожен день зустрічати з добротою і любов'ю в серці. Нехай Богородиця завжди посилає віру і силу, надію і сміливість. Нехай над тобою завжди буде мирне ясне небо, а поруч — щаслива сім'я і справжнє щастя!

Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською - фото №6
Pinterest
Покрова Пресвятої Богородиці 2023: щирі вітання та листівки — українською - фото №7
Соломія УкраїнецьPinterestСоломія Українець

Нагадаємо, раніше ми писали, які церковні свята будуть у жовтні 2023 року. Для вас — зручний новоюліанський календар.

Головне фото: Pinterest