Привітання з Хрещенським святвечором! Картинки та листівки до свята (українською)

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Не знаєте, як привітати рідних та друзів з Хрещенським святвечором? В нашому матеріалі ви знайдете найкращі листівки та картинки українською. Детальніше — на HOCHU.ua!

5 січня за новим стилем або 18 січня за старим віряни відзначають Водохресний святвечір. Це визначений день строгого посту, коли заведено утримуватися від їжі до появи першої зірки на небі, а з настанням темряви ставити на стіл головну страву свята — голодну кутю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Хрещенський святвечір рекомендується помолитися Богу за здоров'я, добробут та швидку перемогу України. Також варто сходити до церкви, де можна набрати освяченої води.

Заведено у Хрещенський святвечір вітати друзів та рідних, зичити їм всього найкращого. Аби ви довго не блукали сторінками на інтернет-ресурсах, ми зібрали найкращі привітання з Водохресним святвечором українською. Тут ви знайдете красиві картинки та листівки, які можна відправити рідним.

Привітання з Хрещенським святвечором: листівки та картинки

Привітання з Хрещенським святвечором! Картинки та листівки до свята (українською) - фото №1
Привітання з Хрещенським святвечором! Картинки та листівки до свята (українською) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали про те, які 12 обов'язкових страв  мають бути на столі на Хрещенський святвечір. Не пропустіть перелік основних страв!

Фото: amazingukraine.pro, tsn.ua, unian.net