Не в грошах справа: як здивувати чоловіка на день Валентина без подарунка

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зовсім мало часу лишається до романтичного свята всіх закоханих. Як ви помічали, чоловіки теж обожнюють подарунки та приємні сюрпризи. Кілька порад щодо підготовки до дня Валентина допоможуть розпалити ваше кохання з новою силою.

Звичайно можна обмежитися приємною вечерею в улюбленому ресторані. Проте краще помізкувати і підготувати дещо оригінальне. Редакція Хочу! пропонує цікаві ідеї, щоб здивувати та потішити вашого коханого чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Спільний похід на масаж у 4 руки

Чудовий спосіб розслабитися після важкого дня і зняти напругу та насолодитися приємною атмосферою удвох.

Не в грошах справа: як здивувати чоловіка на день Валентина без подарунка - фото №1
  1. Прогулянка на конях

Коні - дуже приємні тварини, поряд з ними відчувається спокій. Тому, якщо боїтеся кататися, можна просто погодувати з руки і обійняти. Дозвольте чоловікові відчути себе справжнім ковбоєм та підготуйте для поїздки капелюх.

Не в грошах справа: як здивувати чоловіка на день Валентина без подарунка - фото №2
  1. Дельфінарій

Зробіть сюрприз і купіть квитки на виставу з дельфінами. Також, для повноти емоцій сфотографуйтеся чи поплавайте разом з дельфінами.

Не в грошах справа: як здивувати чоловіка на день Валентина без подарунка - фото №3
  1. Політ на кулі

Забронюйте політ на повітряній кулі, але дізнайтеся чи не боїться ваш коханий висоти. Тримайте у таємниці куди їдете до останньої секунди, а тоді не забудьте сфотографувати здивоване обличчя.

Не в грошах справа: як здивувати чоловіка на день Валентина без подарунка - фото №4
  1. Організуйте рибалку

Забронюйте заміський будиночок, де присутня зимова рибалка та продумайте дрібниці та спорядження. Бажано, після риболовлі забезпечте сауну, мангал та приємний відпочинок. Ваш чоловік довго згадуватиме і хизуватиметься відмінно проведеним часом.

Не в грошах справа: як здивувати чоловіка на день Валентина без подарунка - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вигадуючи сюрприз важливо не перестаратися. Подумайте і врахуйте вподобання коханого, щоб ідея не виявилася невдалою та не зіпсувала стосунки.