Міжнародний день щастя 2024: побажання, картинки, листівки — українською

Усі свята
5 736
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Букет кольорових квітів, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Вітаємо із Міжнародним днем щастя, і даруємо позитивні емоції у найкращих побажаннях

Щороку 20 березня у світі відзначають День щастя. Його започаткувала ООН у 2012 році. Пізніше, у 2015 році ООН прийняла 17 цілей у сфері сталого розвитку. Вони стосуються скорочення нерівності, зменшення злиднів та захисту планети. Ініціатори акцентували, що саме це — 3 ключові умови, які потрібні для щастя.

Вітаємо вас із Днем щастя! Нехай кожен день приносить позитивні емоції, натхнення та радісні емоції. З нагоди свята — найкращі привітання, листівки та картинки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Квіти у чашках, фото
Фото: Pinterest
Дівчинка з квіткою, фото
Фото: Соломія Українець

Привітання — українською:

Із Днем щастя! Нехай такий світлий та радісний день принесе гарні та приємні новини! Бажаю добра, чудес і чаклунства, і щоб найзаповітніші мрії нарешті були втілені в реальності!

***

Що таке щастя? Радість і веселощі, любов, сміх, удача, діти і кохана людина. Нехай ваше щастя завжди буде біля вас! Із Днем щастя!

***

Вітаємо з Днем щастя! Бажаємо везіння, здійснення мрій та натхнення! Нехай кожна секунда життя буде мати привід, через який ви відчуєте щастя.

Букет троянд, фото
Фото: planbphoto.com

Всім відомо, що щастя забагато не буває. Тому, при нагоді, його бажаємо кожен раз, і щоб у цей день всі отримали великий запас щастя. З Днем щастя!

***

Вітаю із Міжнародним днем щастя! Бажаю море позитиву, радості, веселощів та кохання. Бажаю, щоб твої очі сяяли від щастя! Бажаю, щоб твоє серце співало пісні за нотами натхнення. Бажаю, щоб поряд були потрібні люди. Бажаю, щоб довкола відбувалися добрі події. Усіх благ і теплих посмішок!

***

Щастя — це найяскравіша емоція, найвище задоволення, диво! З нагоди Дня щастя бажаємо саме його, у великому обсязі та в безмежній кількості! Нехай воно принесе любов, удачу, яскраве життя та виконання мрій!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Шматок торта, фото
Фото: Nicki
Гербери, фото
Фото: v24.com.ua
Баночка із засушеними трояндами, фото
Фото: Pinterest

Нагадаємо, раніше ми писали мотиваційні постери для гарного настрою. Для вас — картинки і листівки, які мотивують та дарують відчуття щастя.