Укрзалізниця до Дня закоханих запускає "романтичний експрес": де можна здійснити поїздку

День Валентина
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

До Дня закоханих Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard запустить романтичний експрес "Потяг до тебе". Знайти його в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський – Київ-Романтичний, а також Львів – Львів-Романтичний.

Вже вдруге Укрзалізниця запускає романтичний експрес до Дня закоханих. У 2024 році потяги курсуватимуть у Києві та Львові. Про це інформує пресслужба АО "Укрзалізниця" на своєму Telegram-каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Укрзалізниця до Дня закоханих запускає "романтичний експрес": де можна здійснити поїздку - фото №1
Фото: Укрзалізниця

Половину місць безплатно буде  надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації, які матимуть змогу провести час зі своїми половинками. 

Пасажири вирушать у романтичну подорож в купе на двох, у новому вагоні під звуки романтичної музики. Також буде можливість замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи понад 2 години, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10. Продаж квитків стартував о 17:00 9 лютого у застосунку "Укрзалізниці". Ціна на квитки залежить від дня тижня та стартує від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві.

Цього року романтичні експреси мають приємну колаборацію з Сергієм Жаданом, тож на наших закоханих захисників і захисниць очікує додатковий поетичний сюрприз від живого класика української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева. Ну і звісно, романтичне фото на фоні ретропаровоза — це безкоштовний бонус для всіх,

- повідомляє перевізник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли, які послуги "Укрзалізниці" є безплатними . Варто знати, на що можна розраховувати під час подорожі потягом.