Правила поведінки на корпоративі: що варто знати, щоб потім не червоніти

Новий рік і Різдво
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новорічні корпоративи здатні налагодити відносини між колегами, згуртувати колектив і зробити атмосферу у колективі комфортною для спільної роботи. Зазвичай, про корпоратив попереджують заздалегідь, щоб люди підготувалися, обрали святковий одяг і подумали про подарунки колегам.

Також важливо пам'ятати, що вечірка закінчиться, а поведінку співробітників можуть обговорювати довгий час. Тому зауважте собі правила поведінки на корпоративі, щоб далі не червоніти перед колегами, пропонує online .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Правила поведінки на корпоративі: що варто знати, щоб потім не червоніти - фото №1
  1. Не пропускайте корпоратив, якщо  піклуєтеся про свою кар’єру. Це може бути хороша нагода для спілкування з колегами і керівництвом, а також для показу своїх професійних і особистих якостей.

  2. Не пийте забагато алкоголю. Це може призвести до неконтрольованої поведінки, флірту, конфліктів, або навіть скандалів. Краще обмежити себе одним-двома келихами вина або пива, або ж утриматися взагалі.

  3. Не дискутуйте на особисті або провокативні теми. Уникайте розмов про політику, релігію, секс, гроші, або робочі проблеми. Залишайтеся нейтральним і ввічливим, не вступайте в суперечки або сперечання.

  4. Слідкуйте за своїм одягом. Вибирайте стильний і відповідний дрес-коду одяг, який не буде занадто відвертим, екстравагантним, або недоглянутим. Не варто одягати прозорі речі, блузки з глибоким вирізом, плаття в паєтках, або забагато прикрас.

  5. Комунікуйте з іншими. Не стійте осторонь, але не нав’язуйте себе. Посміхайтеся, слухайте, розпитуйте, зацікавлюйте. Проявіть зацікавленість до інших людей, але не втручайтеся в їхні особисті справи. Не жалійтеся на своє життя, але не хизуйтеся ним.

  6. Подякуйте за вечірку. В кінці корпоративу висловіть свою вдячність організаторам і співробітникам за добре проведений час, смачну їжу, атмосферу, і компанію. Не лестіть занадто, але будьте просто ввічливими і щирими.

Правила поведінки на корпоративі: що варто знати, щоб потім не червоніти - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Корпоративна вечірка - це чудова нагода пізнати людей, з якими працюєте кожного дня, значно краще. Головне, слідкуйте за своїми словами, щоб не образити колег і начальника неприємними словами або невдалими подарунками.