Зігріють серце навіть на відстані! Зворушливі привітання з Різдвом в прозі та листівки до свята (українською)

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

25 грудня ми відзначаємо дуже важливе та популярне свято — Різдво. В цей день віряни з різних куточків світу святкують народження Ісуса Христа — Сина Божого та Спасителя, який віддав своє життя як викуп за нас.

Це свято заведено проводити у родинному колі, однак багато українських сімей зараз знаходиться на відстані через війну і не може зібратися разом на Різдво. Щоб хоч трішки виправити цю ситуацію, пропонуємо вам надіслати рідним, які на відстані, теплі привітання з Різдвом своїми словами та гарні листівки. Ці побажання точно зігріють їхні серця!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з Різдвом Христовим: картинки та побажання своїми словами (українською)

З Різдвом вас! Бажаю, щоб у кожному домі панували мир і спокій, гармонія та достаток. Нехай кожен момент наповнюється дивами та чудесами, а життя приносить чудові враження, щасливі посмішки та доброту до сердець.

***

Нехай це свято наповнить ваш дім теплом та радістю. Нехай веселі гості приносять здоров'я та удачу. Нехай на небі засяє яскрава зоря, а вогник кохання розгорнеться у вашому серці.

***

Від щирого серця вітаю з Різдвом! Нехай це світле свято приносить вам радість, щастя, затишок та гармонію. Бажаю багато прекрасних днів, наповнених веселими сімейними моментами, душевними розмовами та приємними сюрпризами!

***

Бажаю вам у це світле Різдво миру в родині, затишку та сімейного спокою. Нехай у вашому житті буде багато радісних днів. Веселих вам Різдвяних свят!

***

Нехай дні наповнюються теплом сердець, щоб близькі люди завжди були поруч, розмови приносили радість, обійми були щирими, а зізнання в коханні — незабутніми. Вітаємо з Різдвом!

***

Нехай це свято подарує вам сотні радісних хвилин, багато добра і приємних новин, теплих розмов з близькими та, звісно, міцного здоров'я вам та вашій родині! Нехай кожна мить буде наповнена безмежним щастям і любов'ю!

Зігріють серце навіть на відстані! Зворушливі привітання з Різдвом в прозі та листівки до свята (українською) - фото №1
Зігріють серце навіть на відстані! Зворушливі привітання з Різдвом в прозі та листівки до свята (українською) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як привітати з найчарівнішим святом зими. Не пропустіть  привітання з Різдвом , які варто сказати рідним та близьким!

Фото: pruvitannja.com.ua