Розгніваєте Дракона! Дізнайтеся, що ні в якому разі не можна робити в новорічну ніч

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Які прикмети та заборони існують на Новий рік? Що не можна робити в цю чарівну ніч, щоб не накликати на себе біду? Як правильно зустрічати Новий рік? Про це все читайте в нашому матеріалі.

Ви напевно вже знаєте, що 2024 рік пройде під егідою Дерев'яного Зеленого Дракона. Це досить примхливий звір, який не терпить поганого настрою та нудьги. Тож варто знати, що краще не робити в новорічну ніч з  31 грудня на 1 січня, аби не розгнівати Дракона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що не можна робити на Новий рік?

  • Не можна зустрічати Новий рік у брудному будинку.

  • Не варто сваритися та сумувати 31 грудня.

  • Не рекомендується зустрічати Новий рік без ялинки.

  • Не можна займатися рукоділлям напередодні Нового року.

  • Заборонено готувати в поганому настрої.

  • Не можна прибирати та займатися хатніми справами.

  • Також перед святом варто покупатися та одягнути новий одяг, щоб не забрати негативну енергію з собою у Новий рік.

Крім вищенаведених забобонів, існують і інші повір'я, які варто враховувати. Наші предки вірили, що якщо порушити ці заборони, то можна провести наступний рік в труднощах та поганому настрої.

Отже, не варто зустрічати Новий рік 2024 на самоті . Звісно, якщо ви так хочете його провести та не сумуєте через це, то нічого страшного не станеться. Однак, якщо ви будете сумувати через свято, яке пройшло на самоті, то цей стан залишиться з вами надовго.

Не рекомендується одягати старий одяг під час святкування Нового року. Він містить негативну енергію та старі спогади, які краще не брати з собою в Новий рік 2024. Також існує повір'я, що новорічну ніч не бажано проводити  виключно в жіночій компанії . Краще запросити на свято хоча б одного чоловіка, адже так ви зможете відкрити чакру любові та показати зірками свою готовність до спілкування з чоловіками в Новому році.

Фінансові прикмети Нового року свідчать, що слід уникати святкування з "порожніми кишенями", а також утримуватися від того, щоб позичати чи давати гроші у борг  31 грудня, 1 і 2 січня, щоб уникнути фінансових труднощів впродовж року. А чи можна плакати на Новий рік? Так, але лише від щастя!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, які обряди, прикмети та ритуали існують в новорічну ніч. Дізнайтеся, що потрібно зробити, щоб привернути в життя любов, удачу та гроші.