Христос Воскрес! Вітання у прозі, листівках і картинках — українською

Великдень
4 249
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Крашанки у гніздечку, фото
Фото: planbphoto.com

Вітаємо католиків зі світлим святом Великодня

У 2024 році віряни західного обряду відзначають Великдень 31 березня. Напередодні люди моляться у храмах, освячують писанки, крашанки та пасхи. Для вас — найкращі вітання, листівки та картинки. Христос Воскрес!

З нагоди світлого дня Великодня щиро вітаємо вас та ваших рідних. Нехай над вами буде мирне та безпечне небо, вдома — затишок, у гаманцях — достаток, а в серці — взаємна любов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Паска із полуничкою, фото
Фото: planbphoto.com

Вітаємо з Великоднем 2024:

Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні та завжди душа твоя іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов’ю.

***

Від щирого серця поздоровляємо вас з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до вашої оселі прийдуть здоров'я, любов, щастя і добробут. Всіх земних благ вам!

***

Вітаємо Вас з найголовнішим православним святом - Світлим Христовим Воскресінням! Нехай Господь оберігає, очищає і просвітлює ваші душі, а радість, любов і доброта будуть вашими вірними супутниками на життєвому шляху!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гіацинти і крашанки, фото
Фото: planbphoto.com

У день найсвітлішого православного свята хочу побажати вам миру, спокою і благополуччя. Нехай Господь береже вас і ваших рідних від дрібних і великих проблем. Бажаю, щоб цей день став початком нового і світлого життя.

***

Нехай Божа благодать зійде на ваш дім, нехай дарує вам Господь мир, здоров'я і довгі роки життя. Божого благословення, світлого Великодня!

***

Вітаю вас із великим Днем Христового Воскресіння! Зичу вам міцного здоров'я, щастя і доброї долі. Хай ваші серця наповнюються радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у вашу оселю мир, злагоду, світлу радість!

***

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. З усього серця бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло Божественної любові зігрівало рідних і близьких.

Пасха із рожевою помадкою і прикрасами, фото
Фото: planbphoto.com
Фіолетові та блакитні крашанки, фото
Фото: planbphoto.com
Паска, прикрашена фіалками, фото
Фото: planbphoto.com
Кольорові крашанки, фото
Фото: planbphoto.com
Крашанки у гнізді, фото
Фото: planbphoto.com
Зайчик та кольорові крашанки, картинка
Фото: planbphoto.com
Сині, блакитні та білі яйця, фото
Фото: planbphoto.com

Раніше ми писали, що таке Світлий тиждень. Езотерики розповіли, у що вірили наші пращури, і як правильно провести перші 7 днів після Великодня.