Промовляйте ці слова перед сном - і одного прекрасного ранку прокинетесь щасливою людиною!

Особистісний розвиток
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дівчина лягла спати з відкритою книжкою, фото
Фото: freepik.com

Позитивне мислення - один із головних ключів до успіху

Вміти радіти життю і бути щасливим не так вже й просто. На жаль, деякі люди прагнуть цього все своє життя, але так і не можуть збагнути одну просту річ: важливим є не тільки те, що ви робите, а ще й те, про що думаєте.

Мається на увазі позитивне мислення, яке відіграє ключову роль у формуванні нашого життя. Так, наприклад, слова, які ви промовляєте самі до себе перед сном, ніби “програмують” нашу свідомість на цілу ніч та весь наступний день. Як це працює, розповідає ukr.media .

Від того, про що ми думаємо засинаючи, частково залежить, у якому настрої ми прокидаємось наступного ранку. Просто згадайте моменти, коли ви лягали спати незадоволені, злі, втомлені або дратівливі, й прокручували собі у голові невдалий день або ж те, яким “жахливим / ненависним / страшним / неприємним” (обирайте свій варіант - ред.) буде наступний день. Звісно ж, вранці ви навряд чи щасливо вистрибнули з ліжка й почали танцювати, наспівуючи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А щоб виправити такі ситуації й навчитися бути дійсно щасливим та задоволеним, прокидатися з радістю і бути готовим до нових звершень, варто почати говорити собі перед сном щось хороше!

Один із найефективніших варіантів — вимовляти вголос слова подяки: просто подякуйте цьому чудовому дню, який минає, залишивши вам трохи нового досвіду; людям, які вас оточують; своїм рідним, близьким, друзям, колегам та іншим приємним людям, які роблять цей світ кращим; подякуйте вищим силам за все, що вам дається і ще неодноразово дасться у майбутньому. Ми впевнені: якщо гарненько подумати, навіть із найгіршим настроєм можна пригадати якусь дрібничку, за яку ви будете вдячні!

Крім того, астрологи рекомендують перед сном спробувати використовувати техніку двох слів: “ ДЯКУЮ ” і “ ВДОСТАЛЬ ”. Як це працює: лягаючи спати, кажіть щось на кшталт: “Дякую Всесвіту за те, що в мене є всього вдосталь!” або “Дякую долі за щасливі випадки, яких у моєму житті вдосталь, і які роблять його прекрасним!”.

Також варто прислухатися до поради психолога та письменника Джозефа Мерфі 😌 Тим, хто бажає залучити у своє життя фінансове благополуччя, він радить перед сном “програмувати” власну підсвідомість на гроші. Робиться це дуже просто: перед сном повторюйте слова “ БАГАТСТВО ” та “ УСПІХ ”, так само логічно вплітаючи їх у речення. Наприклад: “Моє багатство та успіх завжди зі мною!”, “Я люблю успіх та багатство за те, що вони дають нові можливості!” або “Мій успіх та багатство роблять життя прекрасним!”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, що таке техніка протилежного мислення. Якщо всерйоз думаєте зайнятися саморозвитком, радимо ознайомитися з цим матеріалом .