Невпевнену жінку завжди видає одяг: 5 ознак, які відразу кидаються в очі

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Індивідуальність людини чітко проявляється у виборі одягу. Нерішучу, невпевнену жінку можна відразу помітити у юрбі, по ході, погляді та речам, у які вона одягнена. Впевненість у собі потрібно розвивати.

Кожній людині притаманний свій стиль. Саме через вибір одягу жінка показує свою самооцінку. Які ознаки вказують, що вона надто низька, розповідає tviysvit.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Надто відвертий одяг

Досить часто жінки, які невпевнені у собі намагаються відвернути увагу від себе за допомогою досить відвертого, відкритого одягу. Деякі деталі, глибокі вирізи, надто обтислі речі чи надзвичайно високі підбори доречні лише у певних випадках. Якщо жінка одягається так практично постійно, вона просто не вміє привернути увагу іншим способом і потребує компліментів.

Невпевнену жінку завжди видає одяг: 5 ознак, які відразу кидаються в очі - фото №1
  1. Колірна гама

Приглушені, тьмяні та невиразні кольори свідчать про невпевненість у собі, своїй фігурі та намагаються приховати недоліки сірим, чорним, коричневим кольором.

Невпевнену жінку завжди видає одяг: 5 ознак, які відразу кидаються в очі - фото №2
  1. Багато шарів одягу

Закритий одяг, відсутність вирізів та мішкуватість видадуть невпевненість одразу. Людина ніби намагається приховати себе за багатьма шарами наглухо закритого одягу.

  1. Речі не свого розміру

Невпевненість жінки проявляється у виборі одягу невідповідного розміру. Підсвідомо вони прагнуть приховати певні частини свого тіла за надто широкими речами.

Невпевнену жінку завжди видає одяг: 5 ознак, які відразу кидаються в очі - фото №3
  1. Невиразність

Відмова від різноманітності, аксесуарів чи яскравих деталей розповідають про невпевненість у собі. Якщо жінка постійно носить практично однаковий одяг і не підкреслює свою індивідуальність жодним способом, то це ознака низької самооцінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Насправді такі жінки хочуть уваги, але не вміють це виразити та показати. Потрібно вчитися керувати таким бажанням та використовувати методи, щоб підвищувати самооцінку.