Як сподобатися співбесіднику: потрібна всього одна фраза

Психологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Для того, щоб справити на співбесідника гарне перше враження , потрібно докласти багато зусиль. Зазвичай, у першу чергу люди оцінюють зовнішній вигляд, посмішку, тембр голосу та жести.

Проте існує всього одна фраза, яка допоможе справити гарне враження на кожну людину. У чому таємниця звичайних слів та яка саме фраза зможе зігріти душу, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як сподобатися співбесіднику: потрібна всього одна фраза - фото №1
Фото: life.nv.ua

Психологи розповідають, що комунікабельність і вміння спілкуватися вільно допомагають розв'язувати безліч проблем. Таке вміння здатне посприяти в отриманні роботи мрії, знайти нових друзів, залучити партнерів на свою сторону.

Будь-яка людина запам'ятає вас за єдиною фразою. Ось як вона звучить:

Для мене важлива наша розмова. Я ціную вашу думку

Ці прості слова здатні залишити приємні спогади та підняти настрій людині будь-якого віку.Для людини має значення, що при розмові його слухають та розуміють.

При розмові намагайтеся слухати співбесідника уважно, не перебивати та висловлювати щире зацікавлення у спілкуванні. Не має значення, спілкуєтеся ви з колегами, членами сім'ї, дітьми чи друзями, вони неодмінно мають відчувати вашу повагу, терпіння та розуміння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спілкування полягає не лише в отриманні нової інформації, а й допомагає зміцнити зв'язки з людиною. Якщо у вас виникають проблеми у спілкуванні, цього можна навчитися, щоб комунікувати ефективно.

Головне фото: cikavoznaty