Для хорошого старту: як зустріти 1 грудня кожному знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З початком нового сезону іде кардинальна зміна енергетики. Раніше ми писали, що таке слабкий гороскоп, і як його посилити, а тепер розкажемо, як правильно зустріти 1 грудня кожному знаку Зодіаку, аби зима була найщасливішою.

Астрологи розповіли, що з 1-ий день зими несе енергетичну силу всього сезону. Аби всі 3 місяці мати успіх, благополуччя і легко оминати невдачі, потрібно зустріти 1 грудня із добрими намірами та діями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаки Вогню — Овен, Лев, Стрілець

Зустріньте 1 грудня у колі своїх колег. Обговоріть перспективи розвитку та нові проекти. Ввечері присвятіть час відпочинку на природі.

Для хорошого старту: як зустріти 1 грудня кожному знаку Зодіаку - фото №1

Знаки Землі — Телець, Діва, Козорог

Перший день зими — найкращий час для спілкування із коханими. Варто задуматися над серйозністю стосунків та міняти статуси. Повноцінна сім'я у вашому випадку — це і є щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для хорошого старту: як зустріти 1 грудня кожному знаку Зодіаку - фото №2

Знаки Повітря — Близнюки, Терези, Водолій

Початок зими зустріньте із позитивними думками. Уявляйте здійснення мрій, слухайте гарну музику. Ваше завдання — зарядити візуалізацією всю зиму, аби ці картинки стали реальністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Для хорошого старту: як зустріти 1 грудня кожному знаку Зодіаку - фото №3

Знаки Води — Рак, Скорпіон, Риби

Зустрічайте зиму генеральним прибиранням. Це допоможе розвалити старі енергетичні блоки та звільнити місце для сильних фінансових каналів.

Для хорошого старту: як зустріти 1 грудня кожному знаку Зодіаку - фото №4

Раніше ми писали про силу Чорного Місяця. Астрологи розповіли, що таке Ліліт, і кому доведеться пройти в цей період свої кармічні уроки.

Фото: Pinterest